ännu mer sorgligheter

Fick reda på tråkiga nyheter idag. Eller tråkiga rent utsagt jobbiga och sorgliga saker. 2 av mina favorit lärare ska sluta. En av dom min mentor. Det är alltså den andra mentorn min klass förlorar. Kul att jag började gråta när hon sa det också.. Dessutom ska Lotten sluta också!
Det känns inte bra alls..
Det har verkligen kännts tryggt att veta att man har bra lärare som vet om att jag har det jobbigt med magen, som stöttar och puschar och alltid finns där. Men inte nu längre, några finns ju kvar min inte dom två.
Skolavslutningen kommer bli jobbig...

Bläääää!

english men in eskilstuna

Nu är det sommarlov, eller inte förrns på tisdag egentligen men ändå.
Slutade klockan halv 10 idag, kändes skönt men onödigt. Gick dit för att göra vad liksom?
Var ju tvungen att fixa med datorn eftersom den skulle lämnas in. Och nu ska ni få höra något tragiskt..
Igår skulle jag och S fixa datorn så att allt mitt på den bärbara kom över till pappas dator. Och han gjorde som han brukar göra när han och hans kompisar ska göra något sånt. Jag har ju noll koll så jag litar på honom. Sen står det starta om datorn för att ändringarna ska verkställas. Det skulle jag ALDRIG ha gjort.
När datorn är omstartad går det inte att logga in!! Oh shit tänkte jag nu är det inte bra så jag började få små utbrott på S. Ville inte att han skulle röra datorn mer. Så ringer till dennis som försöker hjälpa utan någon vidare lycka. Och sen ringer jag jeppe och han var min räddande ängel trodde jag.

Så idag gick jag nervöst upp till IT-daniel (även kallad Militären) är lite halv rädd för honom sådär. Så jag tog med jeppe som lite stöd. Hade med min jeppes externa hårddisk. Så berättar jag vad som hade hänt och han säger bara:
Ha, du vet att det är kört för dig va?
Så nu efter sommaren får jag tillbaka datorn och allt som var på den kommer jag inte att se skymten av någonsin igen. Så 4GB bilder bye bye! hela sex and the city boxen allt is gone!
så har varit lite deppig hela dagen nu.

Vid 3 mötte jag iallafall Silvia på stan och så klippte jag mig och så gick vi runt och fikade. Mysigt :)
Nu på kvällen har vi suttit ute med Andy, elvira och andys familj som är här på besök från england. Trevligt det med.

Oj långt inlägg. Men tipsar er om en väns blogg Rasmus: http://rasseboooii.blogg.se/

min duktiga lilla kille

Det jag var iväg på idag var en.... babam!!
Anställningsintervju!
De ringde från espresso house igår och pratade och ville träffa mig idag. Jag har ingen aning hur det gick än men självklart hoppas jag att jag får jobbet.

Kom nyss hem från vetrinären med Ludde. Han var så duktig! Blir så stolt över honom min älskling.
Nu väntar jag på att S ska komma och hjälpa mig med datorn och sådär.
Imorgon väntar en snabbis i skolan sen ska jag klippa mig halv 4 ska bli så skönt att fräscha upp håret lite.


oh happy day!!

Igår var jag i skolan och det känns så segt att det inte är lov än.
Pliktverket var där och snackade om lumpen, det enda som lockade mig var pengarna. Men lumpen är nog verkligen inte min grej så det skippar jag.
Sen var det prov i bokföring, tog kanske 10 min sen fick jag sluta. gick förbi linda för att hämta filmer sen gick jag med henne och melenie ner på stan och tog bussen därifrån hem. La mig i solen på en gång, jag vill inte missa en minut av den underbara solen!
På kvällen hämtade S och hans morfar mig. S körde hela vägen från mig hem till honom. Åh jag blir så stolt över min baby bobo!

Idag var jag ju ledig!!
Har inte hänt så mycket förutom att jag fick ett as roligt samtal nästan alldeles nyss. Mer får ni veta imorgon.
Men riktigt roligt är det om det går igenom.
Så håll tummarna för mig ;)


slut spurten

vilken underbar dag jag har haft.
Vaknade upp med S vid 10 tiden. Jag hade ingen skola och han hade en lektion som började vid 12. Myste och åt frukost sen när han åkte så gick jag ut med hundarna i solen och la mig.

Sista tiden nu innan skolavslutningen som är den 2 juni kommer att vara så himla lugn.
Imorgon: prov på förmiddagen sen slutar jag för dagen.
Onsdag: ledig
Torsdag: ledig?
Fredag: lektion på förmiddagen

Låter det inte underbart?
Mindre underbart är det att jag måste lämna in datorn i veckan. Känns alltid lika jobbigt. Måste verkligen lösa vart jag ska göra av alla bilder osv.

Nu väntar jag på mat sen ska jag vila. att vara ute i solen tar på krafterna. Måste plugga lite också..


fredag

Det känns så sjukt underbart att det bara är fredag idag. Det är liksom 2 lediga dagar kvar!!

Igår då, bloggade ju runt 1 tiden. men inte somnade jag strax efter det. Jag som var så himla trött då.
Nej jag somnade till runt 2 kanske men då (nu kommer ni inte att tro mig) blev jag väckt av S döda katt sissi.
Det var riktigt obehagligt. Jag såg inte henne men jag kände att hon var där. Hon hoppade upp i soffan och sedan försvann hon och sen hoppade hon upp igen vid mina fötter. Mest troligt så låg jag på hennes plats där hon alltid brukar ligga.
Tillslut vid halv 4 när jag såg att det började ljusna ute tvingade jag mig själv att sova och 20 i 5 kom S och väckte mig för att jag skulle flytta mig in till sängen och sova vidare där.
Vid 10 tiden kom S mamma hem och då vaknade jag till sen sov jag vidare till halv 1.
Cyklade hem typ vid 14 och har bara slappat här hemma.
Mamma och pappa bjöd på tårta eftersom dom firar sin 16 års bröllopsdag idag. Grattis!

Nu kommer nog S snart hit det blir mys!

långhelg

Alltså herre min gud vad dålig jag har varit på att blogga den senaste tiden. I tisdags blev det inget SM i uf för mig :( Mgen var inte alls något bra så jag fick ligga hemma och vila istället. Kändes väldigt tråkigt att missa det, som med allt annat jag får missa för den här jävla magen.
Om ni köper det senaste numret av cosmopolitan så passa på att läs artikeln om enometrios. Kändes som att det var jag själv som förklarade.
Igår sov jag hos S, vi har faktiskt inte setts sen i söndas så det var på tiden. Väldigt myckten sömn blev det. Vi båda slockande vid 11 tiden igår och vaknade halv 11 imorse.

Idag så var det varit rätt fint väder, det tackar jag för. Så har spenderat mest tid ute i solen. S skulle lana men det slutade med att jag är här i hällby iallafall.
Rebecca och jag bestämde oss för att vara här och kolla på film med kim. S kanske inte tyckte det var en bra idé´när han lanar i rummet bredvid men det gör inget.
Snart ska jag nog sova lite de andra har redan lagt sig. Förutom S och hans vän haha.

Jag har cyklat hit idag btw, ska cykla hem imorgon också. Det tycker minsann jag att jag ska få en stor applåd för haha

PUSS

jag lever

Extremt dålig uppdatering det vet jag. Men har inget att blogga om för tillfället. Imorgon ska jag till stockholm och titta på SM i UF så återkommer kanske med lite roligt imorgon kväll.

Är på tatuerings jakt, i höst är det dags för min första tatuering. Jag har en hel del ideer men är inte helt säker på hur jag vill ha det osv. Så jag letar för att få det perfekt!

Nu vet ni iallafall att jag lever. Vi hörs snart igen!


Beyonce- I AM TOUR

Känslan jag fick igår när Beyonce kom ut på scenen går inte att beskriva. Jag fick gåshud på en gång. Och jag får gåshud av att bara tänka på gårdagen.
Hon började med att köra Crazy in love och sen rullade hitsen på. Hon körde även några låtar med destinys child.
Det här är det bästa jag har sett, det slog chris brown med hästlängder och det är riktigt svårt att slå den här konserten.

Allt var så bra, dansen, sången, uppträdandet, filmerna i bakgrunden på barack obama när hon sjönt At last, filmen på henne själv när hon dasar och sjöng när hon var liten innan hon sjöng låten radio, introt till if I were a boy där hon brister ut i skratt. Allt var verkligen toppen. Det finaste var tårarna i ögonen när hon sjöng broken hearted girl och lyckan i ögonen under resten av konserten. Dessutom är hon den snyggaste tjejen jag har sett i hela mitt liv. Om jag var lesbisk skulle jag vilja ha henne.
Hon avslutade konserten med HALO.
Det sista hon sa innan det var över  var: I AM..... YOURS! och varenda hårstrå på min kropp reste sig upp.
Det här går verkligen inte att beskriva, man måste vara där för att förstå. Och jag kan inte göra annat än att längta tillbaka. När hon kommer hit igen så ska jag vara där!

Såklart fanns det även dåliga saker som tex. trängsel och galna människor. Men det var definitivt värt det. För dom här sakerna har ju inte med henne att göra utan med den galna publiken.

Bilder finns på bilddagboken emmaaaaf och på facebook: Emma Fredriksson
Men här kommer några:












torsdag

Igår var det beyonce!
Det var det bästa som jag någonsin har sett. Men jag skriver om det i nästa inlägg..

Idag kom det första beviset på att jag har fyllt 18år. Ett röst kort, för nu får jag rösta. Och det är snart val till EU- parlamentet. Vad det nu är..
Om jag känner pappa och morfar rätt så blir jag tvungen att rösta, och helst på den dom ska rösta på haha.

Har varit på stan en sväng med S idag han bjöd mig på subway mot sin vilja haha
Han kommer snart hit förövrigt.
Nu ska jag skriva om gårdagen så snart kommer ett nytt inlägg
PUSS

I AM GOING TO BEYONCE!!!

Yes vi fixade det ändå. Rebecca kunde få pengar så nu är det ordnat!
Har suttit i telefon kö för att boka biljetter i 20 min men nu är det klart. Nu behöver vi bara hämta ut biljtetterna sen är vi redo för BEYONCE!!!

Igår började inte alls bra, min sufflis(ipod) dog. Jag var klantig och lämnade den i tröjan som jag skulle tvätta så jag dränkte den. Åh det var så hemskt. Nu måste jag köpa en ny, i en ful färg för den färgen jag hade finns inte i sverige. buuuhuuu!
Annars käkade vi söndagsstek hos mormor och jordgubbar och glass till efterätt och sedan firade jag S mamma som fyllde år.
Imorse försov vi oss, tur för mig att jag har sovmorgon.

Pusss


ingen vinst

Idag var det en stor dag, en stor dag för eskilstuna laget guif i handboll. De har varit grymma i SM och tog sig ända till finalen mot allingsås. och vilken match det var!
När de spelar sådär bra så blir man stolt att bo i eskilstuna. Tyvärr räckte det inte hela vägen, men tro mig hade dommarna varit bättre så hade vi minsann vunnit. Allingsås körde riktigt fult!
Känns riktigt ledsamt att det inte blev en vinst. Men killarna var grymma ändå!

Det är även Annikas 40 års dag, så jag har varit på kalas med resten av familjen. Faktiskt trevligt.
Annars var det handbollen och robinsson som gällde. Och nu ska jag snart ut med hunden sen plocka i rummet lite och sen lägga mig och titta på greys anatomy.


done, done and done

Idag har det varit nationella eng B listening och read delarna. Gick förhoppningsvis bra och det känns hur skönt som helst att ha det gjort. Efter det åt jag tacos på fortet och därefter var det svenska B muntliga delen. Känns inte som att jag gjorde bra ifrån mig, men skönt att ha det överstökat också.
Har även gjort en stan runda med silvia på eftermiddagen. Shoppade en hel del wiiiii!!!
Nu är S här och vi kollar på hockey.....

inte mycket stress

För alla andra så är det en väldigt stressig tid just nu, men inte för mig. Tack gode gud.
Har faktiskt inte så mycket kvar måste jag säga.
- Stress uppgift som jag är mer eller mindre klar med.
- Nationella engelska hör och lyssna, som jag ska göra imorgon sen kanske ytterligare någon uppgift i engelskan.
- Svenska muntliga nationella imorgon. Plus en bokuppgift.
- Bokföringsprov om typ 2 veckor i små företagande B
- Foto uppgiften i foto lektionerna som vi ska göra tillsammans med läraren.
Tror det var allt.
Känns rätt lungt. Är redan klar med tre kurser så det minskar ju ner rätt mycket.

spotify

Har fixat en spellista på spotify. delar den med S men det är bra ändå vi slipper betala.
Väntar på mat nu, något med korv. Inte min favorit men jag är hungrig så det gör inget.

Är för tillfället väldigt deppig för hela beyonce grejen. Jag hade verkligen sett fram emot det här sen i januari. Och jag hade verkligen velat höra alla mina favorit låtar med henne live. Hennes senaste skiva är faktiskt min all time favorite!!
Jaja, nog om det ni vet att jag är besviken.

Får se det från den ljusa sidan tjänade pengar på det. Så nu ska jag tröst shoppa lite saker imorgon.
Dessutom har jag beställt nr.10 av veckorevyn gratis. Genom Kenzas blogg. Känns rätt nice.

Okej jag är väldigt uttråkad också.. Men magen gör så in i helvetes ont!!!!!

2 dagar ledighet

Igår gick jag inte till skolan, istället lunchade jag med linda och sen åkte jag hem. Mådde inget vidare så dagen fortsatte med vila och mys med S.
På kvällen fick jag veta att det inte blir någon beyonce konsert för mig.. Rebecca kunde inte gå......
Deppigt värre har sett fram emot det här as länge nu och så finns det ingen annan som kan gå. FAAAAAN!!!!
Idag är det bara vila som gäller och imorgon är det skola med nationella prov på schemat, hela dagen.
Börjar med engelska läs & hör och fortsätter med svenska muntliga. Så jag slutar lite senare än vanligt tyvärr.

Nu ska jag äta kakor

you and me

Idag är det den 5 maj, mitt och S datum. Idag har vi varit tillsammans i 2 år och 3 månader.
Underbart känns det iallafall, inte att vi har varit tillsammans så länge utan att det är vi.
Åh fy vad jag älskar honom!
Det är svårt att få till orden så tänkte lägga in några låtar av typ 1000 som får mig att tänka på honom och allt vi har varit med om genom åren.

 

jag är rätt bra

Idag var det utvecklingssamtal. Men eftersom jag är dålig så tog mamma det över telefon. Jag vet att min mamma inte egentligen behöver vara delaktig i sånna saker längre nu när jag har fyllt 18, men hon vill det så varför inte liksom. Jag är fortfarande hennes barn så.
Iallafall var det bara bra saker som kom fram. Och en sak som jag är väldigt lättad över, VG i mer eller mindre alla ämnen. Känns riktigt skönt och jag är stolt över mig själv.
VG är som MVG för mig haha

wiiiii!

tisdag

Kom iväg till skolan imorse. Hade ett oförberett prov som förhoppningsvis gick rätt bra.
Hade ont redan när jag kom dit och värre blev det. Var nära att börja gråta och då gick jag hem. Har bara vilat, kollat på one tree hill, gossip girl och tv.
Har fortfarande väldigt ont och är mer eller mindre slut körd. Hoppas på att S kommer hit och myser med mig senare och tar hand om mig, fast han också är lite sjuk hihi
Imorgon får jag se hur jag mår, funderar på att skippa skolan iallafall för vi har ingen lektion. eller vi har en lektion med chans att komplettera information och layout, och det behöver inte jag. Så jag stannar nog hemma och sen åker jag till Linda och käkar lunch.
Men vi får se.

Hörs sen

4 maj

Dålig uppdatering, men vädret har ju varit så underbart att jag inte har haft tid med datorn.

Jag har spenderat all tid ute i solen och haft det trevligt med grillning varje kväll. Tyvärr har jag haft en faslig mensvärk men klarat att vara ute i solen ändå.
Igår var det S tur att bli dålig, så jag som fortfarande hade ont fick ta hand om oss båda. Vi köpte kina mat och myste hemma hos honom. La oss tidigt. Men inte fick jag sova så mycket.
Nu är jag hemma och ska bara vila idag så jag orkar gå till skolan imorgon iallafall.

Vi kanske hörs senare.

Valborg

Det blev en lyckad valborg, trots att det inte blev riktigt som vi tänkt oss.
Dagen började med en tripp ner till stan med jenny. Kom hem med massor med påsar men tyvärr var det bara nödvändiga saker i dem. Som solpuder, ansiktskräm, saltvattenspray osv.
Det är inte lika kul när man bara köper saker som man måste ha.
När jag kom hem så satte jag mig ute i solen med mamma tills det var dags att göra sig iordning.
Vid 7 gick S och jag och mötte tjejerna och handlade till maten. Det blev grillat med klyftpotatis.
Faktiskt så tycker jag att maten blev god, och grillningen rätt lyckad för att vara min första gång.
Blev lite buzz spelande och prat. En bra valborg trots att vi inte såg nån brasa.
Nu ligger S och jag i varsin soffa och kollar på nån film. Ska nog krypa ner hos honom snart.
Sen hoppas jag på en god natts sömn, om magen tillåter.

Hoppas att ni har haft en bra valborg!