2013.04.27

Klockan är 23.38 på en lördag och jag är hemma. Gårdagen var lugn endast två drinkar och en cider och hemgång innan klockan ens var två. Men det var trevligt. Jag satt på HåPes med en nyvunnen kompis och hennes vän och pratade och pratade. Sen gick vi till kebabhuset innan vi gick hemåt och jag kröp ner i sängen framför skönheten och odjuret.

Idag har jag spenderat dagen ute i solen hos mamma och pappa. Det är mammas födelsedag idag, GRATTIS! Och sen har jag och Paulina legat i soffan och tittat på vampire och lets dance reprisen. Nu funderar jag ärligt på att plugga lite, har en hemtenta till nästa vecka och även en salstenta så vore nog rätt bra faktiskt.

PUSS

2013.04.25

Igår var det jobb till 20 och sen fotboll. Blev så arg när Real förlorade.... Vi var iallafall några som tittade på fotbollen på Olearys och sen gick vi till håpes en stund. Efter nån drink var det dags att gå hem innan klockan blev för mycket (det var ju en dag idag också) så D kom hit och tittade på shameless, bra tips på en rolig (rätt skruvad) serie. Idag har jag varit i skolan och hos mamma en stund. Imorgon blir det en lång dag med både skola och jobb till 20 efter det.

PUSS


2013.04.23

Förra helgen firades ju min födelsedag och den här helgen var det Tonkarillos tur. Trevlig förfest med några tjejer och en rolig utgång på HåPes och sedan en riktigt bra efterfest ute i borsökna. Trillade in här hemma 06.00 i söndagsmorse. Bakfyllan kom rejält på söndagkväll, vilket var tur ändå för då hade jag en otroligt bra söndag med slagsta glass och årets första grillning hos mina föräldrar. På kvällen kom D hit och vi kurerade vår bakfylla (eller min bakfylla) med godis, pommes pinnes, cola och några bra filmer. Måndagen var också någon slags bakfylle dimma så vi spenderade dagen i sängen och på kvällen lagade jag mat med Paulina innan jag gick och la mig igen. Helt sjukt att man kan sova så mycket, det måste bero på vädret.

Nu ska jag plugga vidare innan jag tar en promenad till mamma och pappa för att titta på fotboll.

2013.04.18

I helgen firades min födelsedag, både fredag och lördag. Har aldrig känt mig så uppskattad! Nu är jag iallafall 22år, ett år äldre men inte nödvändigtvis så mycket visare.


Its my bday

Idag är det min födelsedag, den är snart över men ändå. Nu är jag 22 år. Har haft en väldigt mysig födelsedag. Vaknade upp med D här hemma och så har vi spenderat dagen med mys och jag har garnerat smörgåstårta som min familj kom och åt på kvällen. Paulina och jag har solat inför lördag nu på kvällen också. Har fått så himla fina presenter av Paulina speciellt. En tavla med en bild på oss två på och två bildkollage med bilder på oss. Blev så glad när jag kom upp imorse och såg det. Även vinglas och ett fint ljus fick jag. Och pengar av mamma och pappa, mormor och morfar och en ljuslykta av tomas och heidi.

Nu är jag så trött och ska sova. Imorgon väntar monsterpasset på jobbet och huvudmanna middag efter det. Och på lördag smäller det, då firar vi mig!