2011.11.30

Idag var en dag som jag bara behövde och ville ha någon som jag kunde ringa och säga "jag behöver dig, kom och håll om mig".
Jag behövde någon som kom till mig gav mig en stor kram och lät mig vara liten igen.
Det kanske är mesigt just för att situationen inte var så allvarlig egentligen men det var psykiskt påfrestande och det kändes så nära hela tiden. Jätte obehagligt.
Men imorgon är det en ny dag och det ska bli skönt.
hejdå jävlapissdag!

Första advent

Det är första advent och jag har inte julpyntat alls. Skulle gjort det idag men har istället spenderat dagen i sängen. Fast det var ju mysigt ijuförsig. Igår var jag hemma i stenby nästan hela dagen, lekte och myste med Alvin och sedan åkte jag hem till mig och så kom Paulina över och så myste vi här hemma.

EN DAG/ONE DAY

Ni vet den där filmen En dag som går på bio nu, jag läser boken och den är jättebra! En av dom bästa jag har läst, så läs den. Jag har inte alls mycket kvar men jag har sån ångest just nu för jag håller tummarna för att det ska gå som jag vill och inte sluta helt fel!
Kan ju inte säga så mycket mer, för då avslöjar jag ju allt...

VERONICA MAGGIO

Igår var det Maggio på lokomotivet och åh vad bra det var! Förutom att mina fötter gjorde fruktansvärt ont så njöt jag av varje minut. Efter lokomotivet så drog vi oss mot le grand och dansade vidare där innan vi gick till subway och plågades med smärtande fötter där och sedan åkte skorna av och jag tog en taxi barfota hem.

2011.11.15

Sitter i soffan har nyss packat upp mina skor och nu ska jag ge mig på väskorna. problemet är bara vart allt ska vara. jag har ju garderober men för tillfället kan jag inte använda dem då de luktar jätte äckligt. Om det beror på de tidigare hyresgästerna eller om det beror på att ålderdom vet jag inte. I vilket fall så vill jag inte utsätta mina kläder/väskor/skor för detta.. Lösning på problemet ska fixas snart. Har fått såpa som jag ska försöka göra rent med sen kanske sådana luktpåsar kan hjälpa? Tips?! Ska packa upp väskorna sen kika på nya gossip girl och Despo. Eftersom att jag inte har en tv ännu så missar jag Sverige-England. Smått bitter, japp!

Hemma

Nu har jag flyttat! Hela dagen har varit åkande fram och tillbaka, packa osv. Men nu bor jag här i mitt nya hem. Kvällen har spenderats med Paulina i min soffa med kinamat och chips, dipp och dricka. Mysigt! Finns inget bättre sätt att inviga lägenheten på :)


2011.11.07

Var i lägenheten med pappa idag och slipade snickerier medans pappa grejade med annat.
Fasligt vackert är det hehehe


2011.11.06

Sitter hemma i min säng i stenby, sista veckan nu hörrni! Pappa tapetserar i veckan och till helgen flyttar jag äntligen in. Fredagen spenderades på Ikea med pappa och fina Paulina. Senare hos mr G framför en film. Igår myste jag med Alvin och sedan var det vin och mys med Rebecca och sen sov jag hos G. Fick skjuts hem och har verkligen inte orkat göra något alls resten av dagen. Är jättesugen på något gott men kan inte förmå mig att ens kliva upp ur sängen..