DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY


08.28.11

I fredags fyllde Paulina år och det firade vi! Började med kräftor på hennes altan och sedan dansade vi och gick in till stan där vi härjade på harrys, vi satt ute och pratade och vi dansade till riktigt gamla godingar tills svetten rann om oss. Det var en så himla lyckad kväll! Kom hem och rasade ner i sängen och somnade så gott!
Igår var jag barnvakt och kämpade mig runt Ikea och Mediamarket och kom hem med lite små saker (det bästa var o.c säsong 1 för 99 kr). Senare kom Paulina över och vi åt kräftor med min familj och grannarna sedan la vi oss i min säng och åt chips, dipp, godis och drack cola, pratade och tittade på o.c. väldigt skönt!
Idag har jag inte gjort mycket och tänker inte göra det heller. Det är söndag och imorgon är det orvar måndag.. Jag ska börja med lite nya arbetsuppgifter imorgon börja dagen i växeln men sedan vid 11 ska jag gå ner till allexpen och lära mig kassan och stå där mellan 11-14 varje dag! wiiii
puss

promenad

Jag gjorde det!!!! Jag gick upp när klockan ringde halv 6 och tog med mig Ludde ut på en halvtimmas promenad. Vill inte påstå att det var sådär jätteskönt men det kändes bra, bortsett från att jag fick sova mindre. Jag brukar nästan alltid vara i mina egna tankar och ha något att tänka på, tillochmed när jag sover är det något. Så för omväxlingsskull var det otroligt skönt att vara ute och gå med ett tomt huvud.
Nu är jag redo för en ny dag på jobbet(?) typ.

balklänning

Nu har jag köpt min balklänning. Den har hängt i mitt rum sen balen förra året, och nu hörde tjejen som jag lånade den av av sig och ville sälja den. Och jag vill ju helst inte göra mig av med den älskar ju den klänningen, så nu är den min!

Den kanske aldrig mer kommer att användas men varje gång jag ser den så får jag bara fina minnen och den är så fin att titta på att det är sååå värt pengarna!

17.08.11

Imorgon ska jag gå upp halv 6 och promenera i 30 min minst. Hur det ska gå? Det återstår att se. Beställde lite på H&M dag hehe 1 Jacka, 2 skor,2 bhar. Sista veckan innan lön nu blir riktigt fattig, men det är det värt!! Och så blev jag sådär galet glad när jag fick höra att Prinsessan Viktoria och Daniel ska bli föräldrar.


16.08.11

Ska på after work med jobbet idag, ska bli riktigt mysigt. Det är allexpen som ska ut så jag & anna från min avdelning ska med. Blir inte så jätte långvarig på stan tror jag, måste ju hem och sova. Men nu måste jag klä på mig och sminka mig och dessutom föna håret så måste skynda mig.
Hörs! puss

14.08.11

Har varit på stan med Rebbo idag, innan jag mötte henne och gick till Smak för söndagsmys så handlade jag massor. Jag har en stor talang för att göra av med pengar. Köpte ansiktsrengöring och ansiktsvatten, 2 st bodybutter, treatment mascara och 2 kuddar och 2 lådor. Så nu håller jag på att städa, rensa och greja här i mitt rum.
Galet skönt att vara någorlunda pigg på en söndag faktiskt, synd att vädret inte är så bra bara :(

12.08.11

Fick jobbet förlängt till den 31 januari idag!! wiiii ska fira det med något glas ikväll på HåPes. Blev nog mest glad över att alla andra blev så glada, skönt att känna sig omtyckt och uppskattad.
Fixar inför kvällen med wiz & kanye, fortfarande bitter som ett as över att jag missar dom.

way out west, no way?

Jag vill bara lägga mig ner och gråta, skrika och sparka tills någon ordnar så att jag kan åka till way out west! Jävla piss skit orvar att jag inte köpte biljetter redan i maj när det var bestämt!!!!
Tänk att få se Kanye och Wiz?!!!! Det skulle vara så jävla grymt, en dröm.
Vi får se om det går att lösa på något sätt men det tvivlar jag på.

onsdag

Att det här skulle bli en bra dag, det trodde jag aldrig! Jag kom hem så ligger det två böcker och godis på sängen. Så nu läser jag the notebook, den är redan riktigt bra! sedan hittade jag mina favvo chips från israel här hemma i ica också, tänk att dom har funnits rakt under näsan på mig hela tiden. Och nu så hittade jag dessutom den snygga barntendern från israel på facebook. hehe
nu ska jag läsa mer sen ska jag sova för imorgon är det torsdag och snart är det helg!!!!
Puss

åfesten

Jag hade så himla roligt igår! vi var ett gäng tjejer hemma hos Fanny och drack, pratade, dansade, sjöng och sen gick vi ner mot stan för att se kapten röd! Riktigt bra var han!
Träffade mycket roligt folk och det var en jätte lyckad kväll. det blir man så glad av!
Idag är min rygg helt trasig, den gör så ont. Nack&Ryggspärr typ?
Det blev tyvärr inga bilder från igår, glömde helt bort att ta kort :(

08.04.11