adios amigos

nu har jag gjort min sista arbetsdag.. kan det vara mer ledsamt?! jag vill verkligen inte sluta. jag trivs så himla bra och älskar mitt jobb! de jag jobbar med är också världens bästa och även om jag vill dö varje morgon så är det ingen plåga att jobba för vi har så roligt (även om jag vara en gnällig liten mara ibland hehe) och jag tycker att arbetet är roligt. jag hoppas verkligen att jag får komma tillbaka. men nu gäller det att bestämma mig för vad jag ska göra istället. sovmornar och oplanerade dagar kommer att driva mig ner i avgrunden annars är jag rädd för.
det var iallafall en bra sista dag förutom att tårarna sprutade på mig säkert ett tiotal gånger. jag kommer att sakna mina kompisar väldigt mycket!

2012.01.30

Vilken dag... Imorgon är sista dagen på jobbet för mig, känns så himla inte bra. Men jag tänkte iallafall baka lite och bjuda på imorgon. Ångrar mig lite nu i efterhand. Börjar med att jag glömmer att ha i det smälta smörtet i smeten och det kommer jag på precis när jag ska skicka in det i ugnen... Bara att göra om och vad händer då??? Jo tappar chockladsmet på min nya fina matta....... Nu är kakan klar och jag ska mysa i soffan (i mitt ny möblerade vardagsrum) innan jag lägger mig måste samla mig för imorgon :(


After Work

After Work på le grand med jobbet igår. vi möttes kl 18 och åt god mat och drack gott sedan försvann alla en efter en och det var bara en tapper skara på 5 personer kvar då vi gick upp och dansade och tjugo i 1 snubblade jag innanför dörren. Inte alls vad jag hade planerat men det är väl då det blir som bäst?
11.30 ska jag på hudanalys med rebecca och hennes mamma och några till så jag ska rycka upp mig och fräscha till mig och sedan gå in till stan.
Har skadat min arm igår också. vad hände?! kan inte för mitt liv komma på att jag gjorde illa mig måste ha sovit konstigt? jag lyckas ju varje gång....
Vi hörs nog senare  pusspusspuss

21.01.2012

Hola Amigos!
Livet har varit rätt segt sista tiden och första tiden det här året. hoppas innerligt på en vändning nu.
Igår var vi hos Emma och dom drack vin och jag var nykter, dansade waka waka och gick hem och la mig när dom andra gick ut. Har bara degat runt här hemma idag och haft tvätttid. skulle gå på bio idag med Rebbo och Emma sen skulle vi ut och äta men båda planerna gick i kras och det slutade med att dom kom hit med grappa pizza och myste istället.
Nu tittar jag på Greys anatomy och ska väl krypa ner i soffan när jag känner att det är dags. Imorgon kommer Paulina hit, som jag saknar henne!
puss

5januari

Byggde ihop min soffa och divan till en megasoffa! Så här ligger jag nu med täcken och massa kuddar och myser. Väntar in hockeyn som börjar kl 02.00(!!!!?) och jag vill kolla så därför ska jag alltså hålla mig vaken. Hur det nu ska gå? Varför är man alltid som tröttast när man måste vara pigg?


2012.01.01