Det är en nåd

Jag har kommit över S, så gott som det går alltså. Det gör mig inte längre något att han är tillsammans med henne eller inte tillsammans med henne. Det är som det är, det blev som det blev. Det vi hade var otroligt fint och inget som dom två kan uppnå oavsett. Men bara för att jag har kommit över det betyder det inte att jag aldrig saknar honom, att jag saknar oss. Det betyder inte att det aldrig gör ont i mig, för det gör det ibland. Inte som förut men ändå.

Som Izza skrev;


"Har du kommit över det än?" frågade han en alkoholfylld sommarkväll. Och jag svarade "ja" snabbare än han ens
hann avsluta meningen. Utan att tänka efter, utan att tveka. Och det är sant - jag hade kommit över allt det jobbiga och dåliga.
Allt det bra däremot...


Det bra gör så mycket ondare än allt det dåliga. Det dåliga är bara skit, ingenting att spara på. Men det bra?
Hur släpper man allt det bra? Hur släpper man hur mycket vi älskade? Hur du brukade klappa mig i håret när jag somnade på soffan,
hur du pussade mig i pannan varje morgon när du gick till jobbet, hur vi inte kunde vara i samma rum utan att röra varandra.
Fot mot fot under bordet.


Jag tror inte det jobbiga är att vi slutade älska,
utan att vi började.








FUSE

I fredags gick jag och rebecca till nybban som jag hade längtat! och vi hade som vanligt roligt, fulla och glada var vi. synd bara att det var dåligt med folk. vi gick hem till mig och sov på natten. Ingen rolig promenad kan jag säga, kallt och skyhöga klackar. Tröck i oss pizza innan vi däckade i sängen.
 
Vi mådde sådär lagom bra på lördagen men vi gick ut ändå. "vi vet ju att det ändå blir bättre sen" som rebbo sa ;)
Rätt lyckat i lördags, kanske inte avslutet på kvällen men innan det. Rebbo, jag och Amanda fixade oss ihop och åkte ner till nybban där mötte jag Paulina och dansade och hade riktigt kul sen vid halv 2 gick jag och Paulina hem till mig och la oss. Inte en mysig promenad då heller, hur trög får man vara att gå i lika höga klackar ytterligare en kväll när man vet hur plågsamt det är?
Paulina och jag har legat i min säng hela dagen idag, pratat & lyssnat på musik. Vi åkte och köpte max också snacka om gott!







Imorgon är det jobb och jag känner mig sådär lagom glad över det. Kan ju säga att jag kommer att vara död.

Love and other drugs

Love and other drugs kan vara en av dom bästa filmerna jag har sett. Grät och log om vartannat.







Bulletproof

Jag säger inte att jag vill göra det igen. Men om det betyder att jag får må så här bra. Då är det värt det, så värt det!


Fredag

Nu var det ett tag sen.
Jobb, jobb, jobb i veckorna. Önskar bara att jag kunde tjäna en massa pengar på allt jag gör.
Farfar fick åka in akut till sjukhuset i onsdags kväll och blev inlagd så i torsdags efter mitt läkarbesök (som gick jätte bra) så gick jag till honom och satt hos honom ett tag. Min skruttiga, fina farfar!
Han fick komma hem idag iallafall även om jag tycker att dom borde behålla honom ett par dagar till, inte för att jag vill ha honom på sjukhus men för att på sjukan så har dom mer koll på honom.
Idag är jag trött som ett as och tänkte faktiskt lägga mig alldeles strax :)


Make up store

Idag var jag på make up store och blev sminkad.
Fick med mig massor hem och hon som sminkade mig var så himla gullig! :)






fredag & lördag

Både fredagen och lördagen slutade på HåPe's riktigt roligt båda gångerna.








Och idag har det sett ut såhär (och ser fortfarande ut) sängen med cola, glass och så lite rörelse som möjligt.




Bring em out, bring em out

3 februari kl. 09.00 har jag intervju på Amerikanska ambassaden för mitt visum. 1 vecka senare får jag mitt visum (om intervjun går bra det vill säga, men varför ska den inte göra det?)

Igår gick jag och rebecca till håpe's och skulle ta en öl/cider. och en blev till tre. plus vin här hemma höhö
Idag ska vi ut igen men ikväll ska Alice med också :)


vig tjej?

Det är ju inte alls halt ute. eller?
Rena isbanan annars. Klev ut genom dörren på jobbet påvägen hem och tar några steg och helt plötsligt så är jag nere i spagat hahha det måste ha sett så sjukt roligt ut!
Kan ju inte säga att det var vidare bekvämt haha
Super bra dag på el worko iallafall men skönt att dagen är över nu iallafall.


oändlig längtan

Nu längtar jag så mycket till Florida att jag håller på att spricka. Att lämna allt drama bakom mig och åka och leva mitt liv därborta, det finns inget som lockar mer.

juste, det är klart nu jag åker den sista februari. Ska boka resan så snart som möjligt.




Nattmys med Paulina

Jag och pappa åkte och hämtade Paulina på tågis och så åkte vi hem till henne och myste hela kvällen med hör & häpna; chips, dipp, cola och godis!
Blev hämtad idag så har jag bara varit hemma och spelat Mario. Mörker banan driver mig till vansinne!
Nu väntar jag på god mat från Olearys som mamma och pappa är iväg och köper. Vet inte vad planerna för kvällen är, lungt blir det nog iallafall. Kanske leka med Rebe och Alice :)

Aj Aj Aj

igår hämtade mamma och pappa mig efter jobbet så åkte vi och handlade och sådär. Väl hemma skulle jag kliva ur bilen och vips så sitter mina fingrar fast i bildörren. ONT!
Mamma hade smällt igen dörren på mina fingrar och det gjorde så ont så ont. Grät och skrek "aj aj aj, jag sitter fast!" sen öppnar hon dörren och det gör så ont men då vet jag inte längre om jag ska gråta för jag kom ju loss så jag gråter och skrattar samtidigt.

Jag hade riktig tur iallafall. Inget blod, inget brutet! Bara svullet och ont men ändå ingen katastrof. Tack gode gud typ :)

I'm going to "miami"

Det har jag helt glömt att berätta för er!
Jag kommer att åka till USA. Flytta dit under ett tag, till att börja med 3 månader från februari-maj(början av juni) sen kommer jag hem några veckor och åker tillbaka igen.
Håller på med visum osv. nu, planen är att jag ska åka sista februari redan och det är inte mycket tid kvar tills dess.

Nyår

Nyår var himla lyckat! Vi hade inte planerat någonting alls innan. Inga förväntningar alls utan det var jag och Rebecca som gjorde oss iordning här hemma innan vi åkte ner till stan och tittade på fyrverkerierna, kunde inte öppna champangen och gav varandra nyårspussen. Efter 12 slaget gick vi in på HåPe's och hade jätte roligt!














Gott nytt år!