Det bästa av två världar

Jag har haft en riktigt bra helg. Bortsett från bakisångesten idag då. Jag har spenderat tid med mina vänner och D, vi har festat, ätit, dansat och skrattat. Det har blivit sena nätter eller tidiga morgnar kanske man ska säga. Ganska lite sömn och en hel del mys. Jag har varit överallt och ingenstans och haft himla roligt. Inte riktigt redo för en jobbvecka men när är man någonsin det?

Nu är jag hemma hos mig och är rätt utmattad. Kan hända att det blir lite parkhäng ikväll men annars ska jag bara ta det lugnt och kika på fotbollen inatt.

Puss på er!

2013.06.24

Midsommar tog på krafterna riktigt rejält. Men roligt var det trots att inget blev som det skulle. Spenderade dagen efter i sängen men utan sömn, och blev serverad en flottig kebabtallrik och fick massor med mys. Gick hem och fortsatte att ligga i sängen innan D kom och vi däckade som jävlar och sov i ca 12 timmar. Ganska förklarligt att det behövdes. När vi hade vaknat till liv ifrån vårt koma tog jag mig till Parken zoo med Elin och barnen.

Idag började jag jobba igen och det var lite skönt men det känns riktigt jobbigt att jobba heeeela sommaren måste jag säga.

Puss

Midsommardagen


Dagen innan midsommar

Har haft en riktigt bra vecka! Måndagen spenderades i stenby och sedan fika hos Elin. Tisdagen började i stenby och sedan åkte jag till mormor och efter det sov jag så gott så gott. Igår låg jag och Paulina i Stadsparken hela dagen och sedan myste jag med Silvia like old times innan jag gick till D. Idag började dagen med dåligt väder så vi myste bara. sedan gick jag hem och la mig på djurgårn och så kom Elin och barnen och även tjejerna. Elin och jag åkte iväg och käkade med barnen innan jag åkte och hängde lite mer med tjejerna och nu väntar jag på en full D.

Hoppas att ni får en härlig midsommar allihopa!
Puss


2013.06.16

Underbar dag igår. Elin och jag hade gjort planer att spendera dagen i Stadsparken i solen med alkohol och titta på alla duktiga dårar som sprang å-varvet. Det gjorde vi och vi blev ett stort gäng. Riktigt trevligt. Lite senare tog vi oss till vilsta och grillade hade en brasa igång och när det blev för kallt gick jag och D hem till honom och myste. Idag har vi myst endel och sedan gick jag hem och duschade av mig lukten av brasa och sen mötte jag upp Elin och Fredde och käkade och åkte till slagsta glass. Nu chillar jag i soffan och hoppas på sol hela nästa vecka.

Pusspuss


2013.06.08

Somnade toktidigt igår och hade ställt klockan på 09.00 imorse så gick upp och gick ut med Ludde och packade väskan och mötte upp Elin, Camilla och deras barn i Parken badet. Där var vi fram till lunch då drog vi oss hemåt. Mötte upp Elin, Fredde och barnen igen efter det och åkte till sundbyholm och hängde en stund innan vi åkte till mig och grillade. Väldigt mysig lördag måste jag säga!

Ska snart gå en promenad med Ludde och sedan diska upp efter grillen och typ krypa ner i sängen och titta på någon film eller så.

Pusss

2013.06.07

Igår var det studenten här i staden. Och det resulterade i en väldigt lång dag för mig. Kom hem runt halv 7 imorse skulle jag tro. Började gårdagen med att vara lite småbakis och titta på flaken. Sedan satt vi i stadsparken en stund innan vi gick till Håpes och drack några drinkar. Gick hem och bytte om och kletade på lite mascara sedan gick vi mot staden igen och sen var det utgång. En chillig efterfest innan jag gick hem.

Idag har jag och Elin legat på gräsmattan hos mamma och pappa och solat och nu lagar jag lite mat för att sedan se på fotbollen och mysa med Ludde. Är ensam i stenby med honom nämligen.

PUSS