2013.07.13

Det har varit fint väder hela den här veckan så mellan jobb och sömn så har jag spenderat min tid i Stadsparken i solen. Trots det fina vädret har jag haft en rätt dålig vecka. Men det är bättre nu. Gårdagen spenderades i Stadsparken och sedan på djurgårdsberget med vänner och efterfest till småtimmarna. Idag har vi varit ett gäng på stranden. Solat,badat, grillat och druckit några cider. Planen för kvällen var att åka hem och göra sig iordning och sen mötas upp och äta och dricka lite. Men musten gick ur oss alla och D somnade kl 21 och har inte gått att väcka sen dess.
Själv har jag varit iväg och köpt mat och nu ligger jag i soffan och tittar på despo.

Puss


2013.07.07

Ligger i soffan hos D. Har spenderat dagen med Elin och barnen i både parken badet och i parken zoo. Sedan hem för en durre och sen tillbaka till Elin för att titta på filmen beautiful creatures, riktigt bra! Fredagen spenderades i kjula med ett gäng tjejer, grill och vin. Sen mötte jag upp D för mys.
Nu ska vi snart krypa ner i sängen och sen ska jag upp tidigt för att sola och bada.

Puss


2013.07.04

Sitter på jobbet, är svinigt trött. Ville mer än gärna ligga kvar i sängen och mysa istället för att gå ut i regnet till jobbet och frysa.
Efter jobbet igår gick jag till håpes och tog en after work med Paulina och Emelie. Sen gick jag hem skyndade mig in i en dusch, packade om väskan och gick till D. Vi tittade på game of thrones, riktigt bra faktiskt.

Har inte sovit hemma på över en vecka nu, lever i min väska känns det som. Men måste säga att det är rätt mysigt att ha det så.

Idag jobbar jag till 16 och efter det ska jag träffa Elin och catcha up.