2013.01.27

Har haft en riktigt lång och jobbig dag idag med sån hemsk bakisångest..
Nu är den nästan borta, tack och lov!
Dagen har iallafall spenderats hos mamma och pappa med Malcom. Riktigt bra bakishäng!
Tog en promenad hem och tittade på vampire diaries med Paulina, vår tradition som vi vanligtvis har på fredagar men då var hon inte hemma så vi fick ta det idag istället.


Malcom

Vi ligger i soffan pratar om livet och tittar. På Greys anatomy! Man blir så lugn när man är med den lilla. Mysigt!


2013.01.08

I söndags fick lillen komma hem och jag skrev dessutom fel på hans vikt (för er som vill veta) han vägde 3420! Har spenderat både söndagen och måndagen med att mysa med honom. Världens goaste kille även om hans föräldrar är lite väl ego när det kommer till myset. Men bara att vara nära honom är det bästa. Imorgon kommer dom över hit och fikar en stund efter deras återbesök på BB.

Annars har jag gjort en tenta idag och legat i soffan och haft ont i magen. Har haft ont nu i snart 2 veckor och har fått en tid till läkaren nästa torsdag och förhoppningsvis akupunktur snart också.
Nu väntar jag på att D ska komma hit och sova snart, men känner jag honom rätt tar det en lååååång stund....

Pusss

Moster

Idag blev jag moster åt en liten pojke. 48 cm lång och vägde 3020 gram. Så fin! Jag lovar att skämma bort honom, lilla hjärtat!

2013.01.02

Jag ska bli moster, när som helst. Det är beräknat den 16 januari men min syster är hemma med värkar var femte minut just nu så det är möjligt att det blir tidigare ändå. Jag har inte nämnt det här då jag helt inte velat att det ska vara så alls. Det är min lillasyster som ska få barn och jag tycker (fortfarande och kommer alltid att tycka) att det är det mest idiotiska hon kan göra. Men nu är ju en liten bebis på gång och den kommer att vara så älskad och det kommer ändå att vara spännande att lära känna det nya lilla livet, mest troligt en liten pojke.

Nyårsafton i bilder


2013.01.01

Gott nytt jävla år!
Hela dagen igår längtade jag efter en nystart och istället har dagen spenderats i tårar. Förra årets tårar. Så otroligt onödigt. Så min nystart tar jag när den här bakfyllan har gått över, då känslorna inte längre sitter utanpå. Sen släpper jag den här olyckan.

Hade iallafall en väldigt trevlig nyårsafton. Vi började med 9 tjejer som åt middag här hos oss, trerätters. Lyckat! Sen blev det dans och prat i mängder. Innan 12-slaget kom ytterligare mer folk och en stund in på det nya året åkte vi vidare mot borsökna på mer fest. Inte det mest lyckade där så vi hamnade hos oss igen. Där jag inte spenderade mycket tid menmen..

Hoppas att ni hade ett bra nyår och att ni fått en bra start på det nya året.
PUSS