Söndag

Ligger i sängen med tända ljus i rummet, himla mysigt! Synd bara att den där söndagsångesten som jag hittills sluppit börjar krypa sig på.. Paulina är hemma igen så nu är allt back to normal! Vi firade det med kräftmys.


2012.09.16

Igår firades Terre och vi gick All in som vi hade lovat henne. Det blev en mysig förfest i hooden som födelsedagsbarnet själv sa och sedan drinkar och massor med dans på HåPes, som annars var ganska dött men det gjorde inte mig något. Gick hemåt och stannade till och köpte med mig den godaste hamburgaren hem!

Idag kommer my partner in crime hem och det ska firas med kräftor. Men innan det ska jag träffa Ronja och äta något så gott som Spicy Hot hoppas jag!

PUSS

T.G.I.F

Har krypit upp i soffan nu efter en lång dag på jobbet och ett skönt bad när jag kom hem. Ska äta lite brieost nu och sen sova, sova, sova!

 


Torsdag kväll

Sitter i soffan efter en lång dag med både skola och jobb. Inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. När jag kom hem efter jobbet gick jag ut på en liten promenad och kära nån vad det märks att det börjar bli höst. Det är både kallt och mörkt ute, båda sakerna är saker som jag inte tycker om. Ska nog öppna skolböckerna lite innan jag kryper ner i sängen och sover. Imorgon väntar ett 10 timmars pass på jobbet och sen får vi se vad som händer.

PUSS

2012.09.13

Ska göra mig redo och åka till skolan för ett seminarium efter det ska jag stoppa något i magen sedan gå till jobbet och jobba till klockan 20.00. Det ska bli roligt att jobba, känns bara så typiskt att på universums längsta dag så skulle jag sova universums sämsta sömn. Har verkligen sovit så dåligt inatt! Men det är bara att tuta och köra..
Ska dessutom jobba imorgon också, den dagen som skulle bli min lediga dag. Men som sagt, det ska bli roligt! Saknar ju mitt jobb.

2012.09.09

Min vapendragare och sambo åkte till Rhodos idag så nu är jag själv i en vecka. Kommer nog att uppskattas även om jag kommer att sakna henne. Mår iallafall inte så bra, förkyld som ett as. Var på tuna park en snabbis idag och åt hos mamma och pappa. Nu är jag hemma och ska läsa lite inför morgondagen. Sen tänker jag spendera kvällen med glass framför kärleksfilmer tror jag.

2012.09.08

Igår blev det vin hos Hanna och drinkar på Håpes. Godaste drinkarna ever! Vi gick en sväng till det nya stället som inte var någon höjdare alls. Smockat med folk och bara småbarn, får ge stället en ny chans när det är högre åldersgräns! Så vi gick tillbaka till håpes och dansade till stängning. Tröck i mig den godaste hamburgaren ever när vi kom hem.
Idag blir det bara mys iallafall så himla skönt!


2012.09.07

Gick upp imorse och städade mitt rum sen gick jag ner till stan en stund och köpte ett par svarta jeans (som att jag behöver ytterligare ett par) som jag har i fel storlek sen tidigare. Id-puder, en ny väska, kollegieblock och en kalender. Känner mig väldigt skolig..
Skönt med fint väder också så det känns ännu lite roligare att träffa några tjejer ikväll för lite vin och sedan en utgång. Har försökt att läsa lite i mina anteckningar från veckans föreläsning också men vill bara att min kurslitteratur ska komma så att man kan sätta sig ner och verkligen läsa in sig i ämnet och förstå.

Trevlig helg Amigos!
PUSS

2012.09.04

Idag har jag varit ledig och det är första gången sedan i maj (förutom lördagar och söndagar) som jag varit ledig och då i maj. Helt sjukt vad man uppskattar en ledig vardag. Imorgon är det däremot en lång dag i skolan 9.15-16.00 med fullproppat med information. Sen ytterligare en ledig dag innan sista skoldagen för veckan på fredag.

Första skoldagen

Kände mig lite som ett barn med ADHD idag. Att sitta tyst och stilla sådär länge är inte min grej och att koncentrera mig på att någon står där och pratar. Det verkar som en bra kurs iallafall tror jag (jag har ej tagit på mig mina kritiska glasögon än, nu skulle läraren bli stolt hehe)
Så det känns väl helt okej i det stora hela bara så himla konstigt.

2012.09.03

Ska på upprop i skolan idag. Inte sugen alls.
Mår dessutom fortfarande dåligt efter den här jävla helgen. Har haft roligt men den där ångesten som infinner sig verkar aldrig släppa..
Återkommer efter skolan ialllafall!
PUSS