Horoskop

I mobilen har jag ELLE's horoskop och Måste läsa det varje dag och det stämmer ibland ibland inte men idag oj vad det stämde!
Om ni är vädurar som mig så kan ni läsa annars kanske ni borde stå över (jag tror att det är otur att läsa ett annat stjärnteckens horoskop)

"A desire to clear the air and get something off your chest: Good. Character assassination: Bad. As tempting as it may be to say what's on your mind, Aries, don't. Not until you've scrawled the first draft in your diary, vented to a completely neutral third party, and released the steam valve of your own heated emotions on your own. What's bugging you about this situation is how much it reminds you of a past hurt. Turns out you may still have some healing to do from the earlier incident, so focus on that and you'll see the current scenario from a fresh perspective."


höst

det Enda som är bra med hösten är att alla serier börjar igen efter sommaruppehållet, tända ljus och stickade tröjor.
idag är det riktig höst. och det har varit en riktigt bra fredag också på lunchen åt vi tacobuffé, när vi hade stängt på jobbet firade vi med lite bubbel, åt kinamat till kvällsmat och har en stor godispåse brevid mig i sängen.
Har tittat på Jersey, Vampire diaries (OMG!!!!) och 90210!!! och nu vill jag sova, trots att klockan inte är mycket alls.
PUSSSS

14.08.11

Jag kan lyckligt och förväntansfullt meddela att jag har fått en lägenhet! den 1 december flyttar jag. Om jag längtar?
Ja, en hel del!
Det är en 2:a på 48 kvadrat och jag kommer göra det till den mysigaste lägenheten i världen, min lägenhet!

Innan jag kände dig

Lyssnar på Melissa Horns nya skiva, finns några riktigt fina låtar!

9/11

Vi får aldrig glömma den här dagen, 11 september. Det är 10 år sedan terrorattacken i New York idag. Vi får aldrig glömma alla de som dog, alla de som offrade sina liv och vi får aldrig glömma händelsen. Oavsett om man är Amerikan eller en New Yorkbo så är den här dagen något som man alltid kommer att bära med sig, den här dagen betyder något för alla.
idag minns jag och idag tänker jag på alla de som förlorade någon, alla de som blev förlorade och på staden new york.

http://emmafredriksson.tumblr.com/

det är så skönt med helg! och ännu skönare är att jag bara tar det lugnt, äter godis, ska titta på någon bra film läsa Dear John osv. det behövs. Veckorna är så långa och jag är så trött att jag behöver ta lite tid att göra ingenting.
Har myst och lekt med Alvin både igår och idag, lilla plutten! idag ska han faktiskt "NEJ EMMA" men såklart var det bara jag som hörde...
Nästa vecka får jag svar om lägenheten. Köpte tre par skor i torsdags! wiiii börjar få en fin sko samling nu.
Står numera i kassorna på jobbet mellan 11-15 och 8-11 & 15-16 i växeln, roligt med variation.
pusssss

flytta hemifrån

både igår & idag har jag varit och tittat på lägenheter. En jättefin igår mittemot Willys på stan och idag en mindre fin vid OKQ8 vid klosterkyrka. Den idag tror jag däremot att jag skulle kunna göra jättefin! Ljusare färg på väggarna och sen får dom fixa badrummet och sen lite nya knoppar till köket sen skulle det vara riktigt mysigt där tror jag. Det fanns ingen balkong tyvärr så jag har lite att fundera på innan jag hör av mig till hyresvärden.
jag känner att jag bara vill flytta nu direkt helst!!!

I WENT INSANE!!!!!!!

Grönan hela dagen igår, timmar med karusellåkande sjuuuukt roligt. Åkte Insane och kände mig som superwoman efter.
När vi kom hem vid 9 tiden så var det bara att duscha och byta om och åka ner till stan för att säga hejdå till nybron! Blev väldigt besviken, musiken var dålig och det var inte så roligt folk där heller. Ville ju att det skulle bli ett sånt där riktig brak hejdå eftersom det var som mitt andra hem under så många helger haha.
Letade efter min natt buss i en kvart sen åkte jag hem och la mig i min säng och somnade som en stock. Underbart!
Idag är en seg söndag och jag ska inte göra något alls, köpte 3 filmer på coop som jag nog ska titta på när jag äter chips och dipp! mmmh