Torsdag!!!!!

Mysig afterwork med tjejerna igår på Håpes. Två cider och sedan hemgång,Skönt! Myste i soffan till bigbrother innan jag la mig. Nu är det dags för en ny arbetsdag och sedan är det bara en dag kvar till helg. Flyttar på lördag så har en hel del att göra innan dess! Oh my god typ.


idag flög jesus till himlen

Ledig dag, känns skönt med ytterligare en kort vecka. Igår blev det alltså utgång, en ganska lugn sådan förutom shottar och champange men inget som känns så fasligt idag. Idag har vi varit ute i Sundbyholm och tittat på balen och sedan åkte vi och handlade chips och dipp och MASSOR med cola och myste hos Amanda hela kvällen. Nu är det dags att sova för imorgon jobbar jag sedan är det helg igen! då blir det grillfest och sedan är planerna oklara.
PUSSS

söndag 2012.05.13

I fredags var planerna att ligga i soffan så efter jobbet solade jag och Paulina sedan köpte vi godis, cola och sushi med oss hem. Men sen ändrade vi oss och drog ut på en spontanare och efter det var vi en kort stund på en tråkig efterferre. Igår var det planerat att vi skulle gå ut så vi degade i soffan hela dagen innan vi gjorde oss redo och gick till Amanda för förfest tillsammans med några andra tjejer sen tog vi en taxi ner till stan och hade roligt på HåPes resten av kvällen. Ruggigt roligt!
Mår som ett ja ni vet idag.. Hoppas att det är bättre till imorgon för då är det jobb igen wii

Första dagen på "gamla" jobbet

Tillbaka på jobbet och dagen var kanske inte toppen men imorgon blir säkert bättre när allt fungerar som det ska. Men det känns ändå bra att vara tillbaka förutom att gå upp tidigt. Jobbade kväll sen handlade jag på vägen hem och väl hemma började jag med maten så åt vi och myste i soffan när Paulina kom hem. Nu ska jag försöka sova och ladda inför imorgon!


2012.05.08

Imorgon börjar jag jobba, kl. 08.00. Pirrigt som fan men ändå så känns det så skönt. Det är på banken som jag kommer att jobba på igen. Var där på besök idag och så fick jag förfrågan om jag ville börja jobba redan imorgon.
Sen jag kom hem har jag och Paulina legat i soffan med varsin marabou chokladkaka och bara chillat, lär behövas nu när jag ska jobba resten av veckan.
Tänkte bara uppdatera er om det.

Söndag 2012.05.06

Solen skiner utanför och jag sitter och väntar på Fanny som ska hämta upp mig om en stund så ska vi ta en fika. Kan inte påstå att jag mår bra efter helgens bravader men roligt var det! Fast ångesten är på topp. Ha en självdisciplin som är lika med noll. Men jaja sånt är livet ingen minns det här om en månad eller så.


2012.05.03

Är ensam för första gången sedan i fredags. Paulina är i skolan och kommer hem sent och jag har spenderat dagen i stenby. Tvättat och solat. Nu är det handboll som gäller, HEJA GUIF!!!

Valborg 2012

Igår firade vi Valborg och det var trevligt. Blev inte exakt som det var tänkt men det blev bra ändå. Har inte sovit en blund och känner att efterfester numera är standard?
Vi spenderade iallafall kvällen hos Amanda och John ett helt gäng boys och så vi tjejer. Blev prat, dans och alkohol in på småtimmarna. Nu har jag förflyttat mig från sängen till soffan och ska ta tag i hur det ser ut här hemma, det är helt galet hur det blir när man är två tjejer som delar på ett hem. Paulina har bott hos mig sedan i fredags då Ogge varit iväg.
Paulina kommer iallafall hit senare och då hoppas jag på att köpa sushi!! eller kanske pizza eller kinamat.
Hoppas att ni hade en bra valborg?
Puss