Valborgsmässoafton

Vet, sämst på att lägga upp bilderna från Trey, men har inte haft tid. Imorgon kommer dom (förhoppningsvis)

Idag är det valborg och det är typ den mest överskattade dagen på hela året. Så för mig är det bara en vanlig lördag med lite godare mat typ.
Ska till Paulinas kompis Emelie och grilla där med flera tjejer från deras klass, det kommer nog att bli jätteroligt!

Hörs imorgon PUSS
Trevlig Valborg haha ;)


Hoffmaestro

Bilder osv. från Trey kommer imorgon eller på måndag måste lägga in bilderna på datorn :) sen fixa med videosarna.

Igår var det Hoffmaestro på Lokomotivet, har inte lyssnat så mycket på dom men alltså dom är grymma på att uppträda! Efter det gick vi och köpte mat sen åkte jag hem och åt och la mig i min underbara säng.
Har suttit ute i underbara solen idag och nu ska jag göra mig iordning lite och sedan blir det grillning med grannarna och senare utgång med Pau & Soma, det ser jag fram emot!

PUSSS
Glad Påsk!


21 april

Igår var helt amazing! Alltså jag DOG när han började sjunga, bästa & fina Trey. Det kommer att ta låååång tid innan jag kan smälta det här, jag har fortfarande inte ens förstått att jag har sett honom.
Lägger in bilder och kanske en video eller två lite senare
Nu ska jag titta lite mer på handbollen och njuta av att vara ledig i flera dagar.

PUSS

20 april

Jag kan inte sova, har legat vaken i snart 1 timma och innan det hade jag vaknat säkert 3 gånger för att kolla på klockan om det var dags att gå upp än. Jag hade ställt klockan på 10.15 men det hade ju inte behövts.
Varför är jag som ett barn på julafton då?
Jo, för att jag ska se Trey Songz idag!!!

Igår åkte Rebbo och det var helt hemskt, Jag saknar henne redan jättemycket. Bara längtar tills hon fixar internet så att vi kan skypea!

Men ikväll får Trey trösta mig

Pusssssss


No one looks back on their life and remember the nights they got plenty of sleep

Sista utgången med Rebbo på läääänge var igår. På tisdag flyttar hon till Israel, vi går inte in på hur hemskt det känns utan håller oss till hur glad jag är för hennes skull! Jag ska ju faktiskt hälsa på :)





Min sista helg som 19 åring

Imorgon fyller jag 20 år och skräll, det känns faktiskt bra. Lite åldernojja men annars bra.

I fredags var jag min första och förhoppningsvis inte sista Huvudmanna middag (med andra ord bankmiddag). Det var jätte trevligt både innan på förfesten hos Anna och på middagen. Jag & Anna-Lotta fick dela på Haukur som kavaljer. Det var god mat och trevligt sällskap. Det fick vi en tidig kväll då ingen av oss var särskilt pigga efter en lång arbetsvecka.



Igår grillade vi för första gången iår. Det gav mig riktiga vår & sommarkänslor. Paulina var här hela dagen och det var hur mysigt som helst. Vi tog en långpromenad till coop och köpte massor med gottis och bara tog det lugnt och pratade. Linda & Mellsan var här en sväng också.

Idag har vi firat mig här hemma. Mina tjejer var här och så familjen♥. Jätte mysigt, jag är jättenöjd med min sista dag om 19 åring och med alla fina presenter som jag har fått! TACK för allt mina finisar :)
Kollade hanbollen som Guif förlorade (det gjorde mig lite ledsen haha) och nu ska jag äta ännu mer smörgåstårta och bara vänta på big brother.



ödet

Jobbade i lördags på nybron. Mycket folk och det var både stressigt & roligt. En jättesöt kille kom fram till mig när jag stog där nere i garderoben och pratade lite, han var ifrån Växjö.. Det sista han sa innan han gick var "ödet bestämmer om vi ses igen".
Och jag som är så jävla nyfiken! Jag vill inte låta något jävla öde bestämma om vi ska ses igen, men jag har nog inget val. För killen har inte facebook.

Ödet alltså