GOTT NYTT ÅR!

Nu är dagen här, sista dagen på året! Jag hoppas att ni har haft en bra år och att 2012 blir ett ännu bättre år för er alla. (och att vi inte går under!!)
Puss på er mina fina!
Gott nytt år

2011.12.29

vilken lång dag det har varit.. började jobba kl. 8 imorse sedan blev det så att jag jobbade kväll alltså till 18 och så hämtade pappa mig och så åkte jag hem och åt hos familjen med min syster och hennes kille som är på besök vilket händer typ 1 gång per år. men det var riktigt roligt att träffa dom. dom har dessutom flyttat fram sitt bröllop till i april istället för i sommar, för att dom inte kunde vänta! rätt gulligt.
nu är jag hemma hos mig igen.
vet ni förresten hur några dagar det är kvar på det här året?!!!
puss

2011.12.26

Ligger i sängen med mitt nya fluffiga täcke som jag fick i julklapp. För övrigt väldigt skönt att julen är över. Juldagen var galet rolig var så sjukt osugen men åh så bra det blev! Det är såna kvällar som gör det värt att må som en jävel dagen efter (som idag). Har även en spricka/inflammation i revbenen ont som Fan.


2011.12.18

Jag har mått bättre i mina dagar. Men vad roligt det var igår. Eftersom att jag egentligen inte skulle gå ut igår utan bara vara hemma så hade jag ingen dricka men det löste sig, jag fick dricka rödvin och inte nog med att det är äckligt så blir man galet full på det! ett roligt gäng var vi iallafall och kapten var grym, sjukt bra musik som spelades efter kapten också men jag stannade bara en stund innan jag gick och mötte upp G och tog en lång, kall och blöt promenad hem till honom. Kom hem för en timma sen ungefär och har tryckt i mig tacos och tänkte snart smälla i mig lite godis framför sex and the city, känns som en bra avslutning på den här helgen.

Pussss

2011.12.17

Idag har vi firat Mellsan som blir 3 år på julafton, stora tjejen! Jag köpte Pippi-kläder åt henne och mitt hjärta blev så varmt när hon utbrast PIPPI!!! när hon öppnade paketet. När jag kom hem så kom G över och gjorde lite jobb alltså fixade trådlöst internet åt mig. Väldigt snällt! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en kväll med Fanny och en massa grabbar och kapten röd!
Pussss

2011.12.03

Igår var det tvätt och mys hela kvällen nu har myset åkt hem och jag ska hoppa in i en dusch innan jag går mot Linda & Melenie för att mysa med dom och tillskottet Aliina. 5 dagar gammal och bland det finaste jag sett!
Puss