The lucky one!

Har legat inne i regnet hela dagen och tittat på the lucky one! Himlans fin film men hade förväntat mig mer storslagen kärlek liksom. Men riktigt bra så helt klart värd att se några gånger till.
Ska snart lägga mig i ett bad och göra mig klar för lite vin.

puss

2012.08.19

Igår åkte vi till Stockholm över dagen. Gick runt och tittade i butiker och sedan åt vi sushi på en restaurang som heter East. GOTT! På vägen hem bestämde vi oss för att gå på snabba cash 2 så vi bokade biljetter i Strängnäs och stannade där och gick på bio. Vi allihopa höll på att bryta ihop när vi såg hur bion såg ut, den minsta i världen!!!
Idag är det söndag och vi ska äta tacos ikväll.


2012.08.17

Kom hem efter jobbet och gjorde mig redo så gick jag och Paulina ner till staden och satte oss på Grappa och åt mat och drack varsitt glas vin innan vi promenerade hem igen. La oss i soffan och tittade på en dålig film. Det är så mysigt att göra såna här saker. Det bästa fredagsmyset!
Har haft en väldigt bra matvecka den här veckan. Kräftor (som är det BÄSTA som finns) inte mindre än två gånger, våfflor igår och idag Oxfilé på grappa. Sen lite goda luncher på det också.

Imorgon ska vi nog åka till stockholm över dagen tror vi.
PUSSSSS

2012.08.16

Livet har varit ganska bra idag tycker jag!
Har fått klart att jag ska jobba heltid fram till 31 augusti och efter det kommer jag att jobba timmar i fortsättningen och samtidigt plugga sociologi. Känns sjukt bra! Vill inte lämna mitt jobb och mina amigos helt.
Solen har dessutom visat sig hela dagen så åt lunch ute. Efter jobbet så hämtade fina Jessica upp mig så åkte vi hem till henne och gjorde våfflor och låg i hennes soffa och pratade och tittade på tv. Livet borde alltid vara såhär utan allt som kan ge en magknip.

Nu ska jag somna till ett Greys avsnitt.
Puss