2012.06.26

Tänkte blogga ifrån mobilen men så gick inte det så bilder kommer en annan dag!

Midsommar då?! Vilken underbar högtid och vilken toppen midsommar jag hade. Vi började dagen hos Paulinas familj med midsommarlunch och sedan gick vi ner och tittade på folk som dansade runt stången och efter det gick vi till Emelie och firade att hon fyllde 20 år. Sådär jättemysigt med hennes släkt, familj och oss vänner. Ännu senare skjutsade Tomas mig och Paulina till en fest där det var massor med människor, högmusik, dans, kohagar, kransar osv. Svensk midsommar ni vet! Dansade skiten ur mig och sedan promenerade jag hemåt (lite tvång hade lätt kunnat stanna och dansat i flera timmar till.)
Midsommardagen spenderades i soffan med makedonkan och fotboll, perfekt!


pusss

Söndag 2012.06.17

Vad har hänt sen sist?
Telefonbanken är igång på jobbet och det är riktigt roligt! Tycker ännu mer om mitt jobb nu. Firade studenten förra helgen med en två dagars och hade ruggigt roligt. Den här helgen har varit betydligt mycket lugnare. Fotboll och utgång på HåPes i fredags och en lugn myslördag igår.
Nu i helgen är det dags för midsommar och hoppas att det blir roligt.
puss

Grattis Sverige!

6 juni, Sveriges nationaldag typ som Sveriges födelsedag?
Ledig idag och uppskattar det helt otroligt mycket. Älskar att kunna ligga och dra mig i sängen. Senare ska jag till mamma och pappa och tvätta och bli bjuden på mat. Sen återstår två dagar av arbete innan den här veckan är över och då ska studenten firas woohoo!


2012.06.03

Nu har jag flyttat, spenderat första natten i min säng i lägenheten. Underbart! I tisdags var jag på Jay z och Kanye west, My gosh så bra det var! Helt sinnes. Jobbar på och hade en rolig utgång igår. Vad händer med vädret förresten?! Borde det inte vara lite mer sommar och mycket mindre höst?
Ni får lite bilder från den sista tiden;