2013.10.27

Verkar vara en ny söndagstradition att spendera söndagar på akuten? Vaknade upp med ont i magen och på kvällen blev det värre än värst! Spydde och kunde varken andas eller röra mig pågrund av smärtan. Rådgivningen skickade upp mig till sjukan. Gick någorlunda fort ändå, runt 3 timmar. Visade sig vara enfometriosen som spökar. Mår bättre nu och har fått komma hem. D håller på och ordnar lite att äta då jag ytterligare en gång blivit uttorkad. 

Puss och ta hand om er! 

List

Vad har du på dig?

Mysbyxor och en stickad vit tröja

Hur mår du?

Jag mår bra. Är lite seg i kroppen bara.

Vad önskar du just nu?

Att det var sommar igen så att jag kunde spendera den här lediga dagen med att sola i parken.

Vad ska du göra imorgon?

I morgon ska jag jobba 13-20.. 

Vad skrattade du senast åt?
Åt min syster igår kväll. 

Vad grät du senast åt?
Jag grät igår när jag blev sur på D. 

Senaste köp?
Lunch igår.

Vem sov du senast med?
Med D.

Senast sedda film?
Jag tittade på Safe Heaven igår. 

Vem var den senaste som ringde dig?
Pappa

Senast 3 inkomna sms?
"Är du vaken?"
"virus på datorn som jag kan ha fixat och min sladd till mobben trasig så laddade via datorn love it"
"Älskar tekniiiik </3"

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?

"Ja"

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Frick

Vart vill du åka just nu?
Utomlands

Nästa planerade resa?
Har ingen planerad resa.

Dagens bästa.
Att jag är ledig och nog inte tänker göra något alls idag. 

 

2013.10.15

Och vem vaknade upp med magsjuka? Jo jag såklart. 
Mår så jävla vidrigt. Nu efter 12 timmar i helvetet försöker jag få i mig lite blåbärssoppa, avslagen cola och vatten. Håller tummarna att det stannar i magen.  Hoppas också att det här är sista gången som jag är magsjuk. Bra är väl iallafall att jag får magrutor av allt detta. 

2013.10.14

Måndag men det känns som söndag. Kan vara för att hela gårdagen spenderades på akuten. Det var D som vaknade upp på natten till söndagen och kräktes och mådde så dåligt och hade en otrolig smärta i njurarna. Tillslut blev det så ohållbart och de på rådgivningen sa till mig att ta honom till akuten så vi fick ringa en ambulans. Prover, några undersökningar och massor med väntan innan vi fick åka hem. Sov i mer än 12 timmar och var tvungna att åka tillbaka idag för en sista undersökning. Men det verkar inte vara något, kan ha varit njurstenar som passerat men inget dom kunde se. Nu är vi hemma och har fått i oss mat och ska bara ligga i soffan. Är så glad att han är piggare det var så jobbigt att inte kunna hjälpa honom när han hade så ont.
Resten av veckan jobbar jag iallafall och det känns bra!
PUSS

2013.10.09

Igår fyllde D år och det firande vi med att gå ut och äta och gå på bio, bara han och jag. Supermysigt! 
Vi åt på grappa, båda två valde oxfilén som är så sjukt god! Sen såg vi en film som heter Runner Runner, riktigt bra. Den rekommenderar jag verkligen! 

Men jag säger det igen, grattis (i efterskott) hjärtat! 


Överraskning

För en vecka sedan exakt idag bestämde jag och Fanny att vi skulle överraska killarna (David och Robin) med en fest nu när de fyller 25. Så hela förra veckan gick åt till att tissla och tassla och planera.
Och i lördags var det äntligen dags att överraska dom. Och det lyckades vi med. Deras miner var obetalbara men helt oturligt nog tog ingen några bilder på detta. 





2013.10.03

Torsdag och tredje oktober. Det är höst, isande kallt ute. Det är nu lidelsen börjar. Men vi har tur som har väldigt många soliga dagar att minnas från sommaren.
Imorgon är det fredag och kanelbullens dag. Håller på och bakar nu, mina allra första egna kanelbullar. Hoppas innerligt att de blir goda.

Har varit och ätit middag hos mormor och morfar idag. Hur fina är inte min mormor och morfar. Jag älskar dem så mycket. Det går inte att förklara hur mycket dom har gjort och gör för mig. Det är svårt att ha lika bra morföräldrar som jag. Kan inte ens tänka på den dagen då jag inte har dem med mig längre.

Nu är bullarna snart klara.
PUSS på er