Religion/samhällskunskap

Det är tisdag men det känns som måndag nummer 2 är så sjukt trött.
Har religion det är rätt kul, mycket beror nog på läraren han är sjukt bra. Just nu försöker jag bestämma mig för vad jag ska ha för slut arbete i Religion, läraren tyckte att jag skulle jämföra isalm och buddishmen. Men får se..

Var tvungen att gå på lunch så fortsätter inlägget nu, men nu har jag samhällskunskap!
Det var ett tag sen jag skrev. Internet pajade hemma i onsdags så har inte haft någon direkt möjlighet att blogga.
Men i lördags firade vi farmor som fyller 70 år idag! Grattis Farmor!
Det var hela tjocka släkten eller inte riktigt men alla pappas syskon förutom 2 och alla kusiner förutom 4 och några andra. Men det var rätt trevligt i slutet, jag ogillar ju såntdär rätt mycket annars. Men något som var kul var att träffa Dennis en kusin jag inte träffat på hur många år som helst. Men kvällens höjdpunkt var när Farfars tal, hur fint som helst. Han berättade om hur de träffades och hur mycket han älskar henne och tackade henne för att hon finns mer eller mindre.
Tror nog att många blev lite tårögda av det.

Jaja nu ska jag jobba på med uppgiften så jag får gå hem och fortsätta läsa i underbara twlight, är inne på 2 an nu kommer att läsa ut den idag.


                               Twilight-double.jpg image by The_Playlist


student fucking kryssning

Jag är helt slut, mitt huvud känns som mos och mina öron gör ont. Och dessutom känner jag mig dum.
Mina hytter är helt slut och alla som ville åka från min skola får inte chansen. Men jag kan inte sitta och hålla på biljetter i flera dagar.
Fan fan fan känner mig så dum och kommer säkert få en hel del arga personer efter mig, men det är inte så mycket jag kan göra. ORVAR!

dystert..

Igår fyllde morfar år så vi firade honom med smörgåstårta tyvärr inte mammas men gott ändå.
Sen var det fotboll på kvällen, fan vilken bra match!
Det var längesen Sverige spelade sådär bra! Så otroligt synd att det inte räckte ända fram.
Kan ju säga att det känns tungt och ännu jobbigare eftersom domar jäveln sög, alltså dömde bort 2 svenska mål!! Bollen var inte över linjen!!!!! ORVAR! Men bra jobbat killar!

Efter fotbollen gick jag ut med Bella en sväng. Blev så otroligt arg, det är så att vi har en samlingslokal på gården som är tillför dom som bor här att ha tex. fest, kalas, möten osv. Och det finns regler för den här lokalen och an av dem är;
- Lokalen ska endast hyras ut till boende och ska inte användas av folk som inte bor på gården. (klart gäster får komma, men man får inte låna nyckeln och sedan låna ut den till någon som inte bor här.)
Och det var precis var en granne har gjort. Och dessutom var tjejen som hade festen 17 år och det var ju mer eller mindre ett fylleslag.
Ska ju inte säga att jag inte drack när jag var 17 år men inte fan ordnade mina föräldrar eller släktingar ett fylleslag när jag fyllde år. 
Men vissa anser att regler bara gäller vissa.. IRRI 


I heart o.c

Fan vad jag saknar o.c!
Och när jag saknar o.c saknar jag stålfors (som vanligt)
Minns att klassen var uppdelad i två läger eller egentligen tre. De som kollade på O.C, jag, Silvia och Mathilda och sedan var det de som kollade på Lost Claudia, Ludde, Elin, Oscar och S (som gjorde det mest för att jävlas, för han kollade bara en säsong typ) och sen de som inte kollade på något av dem.

Men O.C är en av tidernas bästa serier.


                                                             Marissa: Who are you?
                                                        Ryan: Whoever you want me to be.


Om jag kunde drömma

Idag åkte jag till pappa för att en snabbt gå i ett par affärer. Medans jag gick i några affärer gick han till bokhandeln. Sen mötte jag honom där och var lite nere för jag hittade inte något att shoppa.
Så såg jag något underbart. Twilight böckerna inbundna för endast 69 kronor styck slog till på dom två första köper nog den tredje en annan dag. Så har haft näsan i boken hela dagen, ska fortsätta nu. Så min fredag består av idol och twilight boken.
Och förstås godis och glassbåtar yummie!

Igår var jag hos läkaren berättade att det funkar bra med synarela, visst lite biverkningar men det är nog ändå värt det. Så nu ska jag börja med östrogenplåster som ska få biverkningarna att gå tillbaka.
Så nu har jag ett plåster på höften.
Blir nog bra. Nu ska jag läsa puss på er!


feeeeveeeeer

Inatt hade jag ju feber och S fick bombardera mig med värme (täcken och kroppsvärme).
Jag hade även babblat om en massa i sömnen. Tror jag pratade om bloggar, för jag vet att jag drömde om det, eller snarare en viss bloggare.
En blogg som inte längre skrivs, catya.se fan vad jag saknar hennes blogg.
Iallafall så drömde jag att jag träffade henne och sådär, min pappa kände henne tror jag.
Drömde även att jag googlade henne för att se om hon har en ny blogg. Hon hade inte det. SADFEJS

nedrans

Är sjuk igen.. Förra veckan var jag hemma måndag- torsdag. Inatt vaknade jag upp med feber, S fick hämta extra täcke plus överkastet och lägga över mig och dessutom ligga och hålla om mig.
Så det blev ingen skola idag, fan fan fan!
Tror inte att jag missar något och jag har redan lämnat in förra projektet så men ändå!!
Känner mig piggare nu så jag hoppas jag kan gå imorgon den korta stunden jag ska vara i skolan innan det är dags för läkartid känns skönt får se vad vi ska hitta på nu, om jag ska få östrogen eller fortsätta med synarela bara.
Blir nog bra :)

Annars vill jag bara säga hur stolt jag är över Paulin som tog körkort i måndag!
Grattis en än gång!
LOVE YOU!

projekt

Har jobbat med mitt projekt idag och det har gått rätt bra. I stora drag är fakta delen kvar, har en hel del tid kvar på mig så jag kan göra om, ta bort och lägga till bäst jag vill ett tag till.
Men nu är jag framme vid den svåra delen att skriva om mig själv..

I 2an hade jag väldigt stora visioner om 3ans projekt. Jag skulle tjäna massor med pengar och blablabla.
Sen insåg jag att det fanns ett projekt som låg mig så nära hjärtat eller nära magen kanske ;) som jag verkligen borde ha som projekt istället.
En borschyr om Endometrios.
Och det är precis vad jag gör. Det är allt för få som vet vad det är för sjukdom och det är allt för många som lider av den. Jag kan inte bota sjukdomen, men jag hjälpa den på traven att inte vara så okänd längre.
Jag har under min tid som endometrios patient träffat en person som har sagt jag vet vad det är.
En ynka person och jag har fått upprepa och berätta om vad det är för något säkert 100 gånger!

Så jag hoppas det blir lyckad, även om jag nog inte kommer tjäna pengar.