Bruce Springsteen

Har inte ens nämnt att jag var på Bruce Spingsteen förra lördagen. Det var helt otroligt! Det går inte riktigt att förklara vilken upplevelse det var. 55 000 människor som gjorde vågen och sjöng med i alla låtar och dansande och hade så himla roligt. Tyvärr var jag väldigt upptagen med att lyssna och njuta att jag knappt tog några bilder och de få jag tog blev väldigt dåliga.


2013.05.19

En riktigt lugn helg har det varit även om det blev ett glas vin ganska sent igår och ganska lite sömn för jag hade en fullis bredvid mig i sängen. Har iallafall spenderat både fredag och lördag i soffan i fredags hos en tjej som heter Camilla och igår hos en tjej som heter Elin. Lets dance och Eurovision stog på schemat. Väl hemma igår gick jag iväg och träffade D och hans vän och tog ett glas med dom innan D & jag gick hem till mig.
Nu lagar jag söndagsmiddag till mig själv och väntar in hockeyn. HEJA SVERIGE! Efter det kommer nog D igen och vi ska se Django filmen.

PUSS

2013.05.05

Ännu en söndag har kommit och gått. Har haft en sjukt bra söndag. Mys hela dagen innan jag mötte upp Silvia för lite mat på ming. Efter det har jag legat i sängen och tittat på gossip girl. Imorgon är det skola hela dagen.

Helgen har också varit rätt bra. Spontan utgång i fredags med efterfest till tidig morgon och lördagen lite mys på kalas och svettig dans på håpes.

Puss


2013.05.01

Igår var det Valborg och det är vår! Och vädret levererade helt rätt idag. Valborg firades först hos Emelie med grappapizza och vin. Senare tog jag mig till en annan fest där jag var kvar till kl 2 innan jag blev mött av D och vi gick hem och sov.
Idag har jag legat i sängen och varit hos mamma och pappa.
Nu gossip girl innan jag ska sova och vara pigg inför en dag i solen har jag tänkt.