ledighet, yesyes!!

Nu har jag lång ledigt. Wiiihuu
Så otroligt skönt. Slutade tidigt idag också och när jag väl var hemma så lagade jag mat och placerade min stjärt ute med mona och jenny och hundarna och fika. Trevligt
Där spenderade jag mer eller mindre all tid.
Det blev rätt skönt ute efter ett par timmar.
Har varit och handlat nu och nu väntar jag på mat.

Pusss

mami<3

Idag fyller min mamma år!
Världens bästa mamma är hon.
Jag älskar dig mami<3

Igår var jag ju på hudvårds party hos jeanette, riktigt roligt. Köpte en kräm som ska hjälpa mot smärta. Så jag slog till 190 kronor och provade den redan igår kväll. Alltså kan väl inte säga att den gjorde under men lite hjälpte den nog eller så inbillar jag mig för jag vill så gärna ha något som hjälper. Men det värmde ordentligt på magen iallafall.
Skola idag och förberedelser inför nationella. Så jag gick hem lite tidigare fick ingen inspiration till mitt tal framför en dator i ett klassrum. 
När jag kom hem var det fika med mamma, mona, jenny, eve och hundarna. 
Har även shoppat idag.  Mötte upp jennie innan skolan och shoppade loss lite på gina. Kom därifrån med 2 bhar, 1 linne och 1 topp.

Nu ska jag ta det lungt inför nationella proven imorgon engelska writing. 
Puss 

gyllene tider

Vilket underbart väder det är alltså, idag är det lite för blåsigt men jag klagar absolut inte!
Både fredagen och lördagen har spenderats ute och på kvällen har det grillats. Nu är det officellt vår/sommar för nu sitter vi ute med grannarna på kvällen i sann stenby anda.
Igår var jag även hos mormor och hjälpte henne att rensa hennes rabbatter.
Nu ska vi snart fira mamma, hon fyller år i morgon nämligen. Sen så ska jag på hudvårdsparty ikväll.
Efter det blir det förhoppningsvis att träffa S.

indesign

Idag hade vi inte estetisk verksamhet, som jag trodde. Utan vi hade information och layot, usch.
Men det gick riktigt riktigt bra. Blev klar med dagens uppgift och har även gjort klart en uppgift som jag inte har lämnat in än. Känns såååå skönt.
Kanske inte är så dålig på indesign trots allt?
Efter skolan mötte jag linda och hennes syster och såklart lilla söta melenie.
Vi gick hem till linda sen tillbaka till stan och så skildes vi åt där.
Väl hemma pluggade jag lite och bara tog det lungt. Solen tittade ju fram en stund på eftermiddagen så då satte jag mig ute en stund.

Ska nog kolla lite serier och sådär nu innan jag äntligen ska sova.
pusspuss


Gratis bio

Jag har ju bloggat om den här sidan förut, men den är riktigt riktigt bra därför gör jag det igen.
Det är ju Gratis bio!
Det går till såhär att du samlar poäng genom att klicka på hemsidor eller att prova på olika erbjudanden osv.
När du har fått tillräckligt många poäng kan du tex. beställa ett present kort på nelly!
Ni hör ju, det låter bra eller hur?

GratisBio.se
Testa ni också, det är mitt tips
www.gratisbio.se

kalas time

Min lilla kusin Greta fyller 4 år idag, så vi har varit på kalas.
Grattis lilla skruttan!
Hon blev jätte glad för sin bakikini (bikini) som hon fick av oss och ett par solglasögon. Men när hon fick barbie bilen av mormor och morfar trodde jag minsann att hon skulle svimma hahah.
Vi blev bjudna på riktigt god mat. Skaldjurs gryta och pasta.

Nu ska jag bara ta det lugt, sova halv tidigt kanske :)
puss

chockad haha

Sitter och skriver mitt nationella tal i Svenska B. Går väl lite sisådär.
Kollade in kenzas blogg nu när hon ändå är hemma i sverige kan jag kika in där då och då. Och i sin mtv blogg så skrev hon att hon tycker att NY är överskattat!!!
Yes, you heard me!
Jag kan inte hålla med alls. Men det är väl bra antar jag, en mindre att slåss mot för att få en lägenhet på det underbara stället.



rolig dag..

Är i skolan som vanligt på en måndag. Har varit här sen halv 9 imorse. Och har inte gjort ett piss. Internet var avstängt tills för typ 20 min sen så jag har läst rätt många sidor i min bok. Och tittat på sex and the city. Tur att man har datorn.

Väntar på att svenskan ska börja och förberedelser inför Nationella i svenska som är nästa vecka.

Puss

Aldrig fucka upp

Läser för fullt just nu. Är bara på sidan 135 och det är ca. 500 sidor i boken. Och den skulle varit ut läst nu, i måndags.
Gillar inte att läsa under press, känns som att jag missar mycket då.

Iallafall så igår var det ju min farbrors 30års fest. S och jag åkte dit med mamma, pappa, benny och madde och skulle käka med en massa andra. Sedan åkte S och jag hem vid halv 10 tiden. Kändes lite stelt när det bara var en massa äldre och vi kände typ ingen. Jag borde väl känna alla eftersom det är släkt men jag har typ bara träffat dom några gånger då känns det lite underligt. Istället åkte vi hem med farmor och farfar och handlade godis sen åkte vi hem och myste.
Halv 12 ville rebecca att jag skulle gå ut med dom men då låg jag i sängen som värsta gamlingen och vid 12 ringde mamma då hade det hänt grejer på festen minsann.
Jag somnade vid 1 och vaknade när mamma och pappa kom hem.
Idag skulle jag träffat Linda, men så blev det inte. Allt blev så krångligt så då sket vi i det.

Nu ska jag fortsätta läsa sen åka till S.
PUSS

aaaaahh

Jag är så himla avundsjuk på Kenza.. Hon är ju för tillfället i  New York, och funderar starkt på att sluta läsa hennes blogg för jag saknar min stad så himla mycket.
Känns verkligen hemskt att sakna det så mycket. Jag vill dit nu!

Igår sov S och jag hos hans pappa. Åt lax och tittade på Talang och the beach sen la jag mig. Katt jäveln kissade i våran säng 2 gånger!!!
Och jag drömde att jag såg chris brown och rihanna i ICA.
Idag tog vi en sväng på stan för att shoppa lite av mina present kort. Kom hem med 1 par jeans leggings 1 klänning och 1 linne. Blir mer imorgon!!

Ikväll är det 30 års fest som gäller. Så ska snart hoppa in i ett bad för kl. 4 börjar för festen.

Pussss

läkaren

Idag var det dags för läkarbesök.
Mamma var sjuk så mormor följde med mig istället. Jag vet lite töntigt kanske att inte gå själv till läkaren, men han lyssnar bättre om en "vuxen" är där och mer eller mindre bekräftar det man säger.
Iallafall var det ett lyckat besök idag, tror att det fina vädret har gjort karln på bättre humör och lärt honom att lyssna.
Han kunde inte se något fel på alla 100 prover han har tagit. Så han har kunnat utesluta alla tarm sjukdomar nu, mer eller mindre.
Och då lyssnade han på mig när jag sa att jag tror att det jag har är gynekologiskt. Han höll om med om det jag sa och sedan bestämde vi att han skulle ringa min läkare på Gyn och se till att jag fick en tid där så fort som möjligt.
Det känns rikigt bra, och jag tror att det är dags att ge mig en diagnos snart. Och då kommer en stor sten lyftas från mina axlar.

Annars har jag bara legat i sängen eller soffan och inte mått något bra alls. Väntar på S nu och det ska bli väldigt mysigt när han kommer, vi har inte setts på ett par dagar.

Dessutom är jag väldigt ARG på en person. Att man kan vara så ohjälpsam och dryg det förstår jag inte.
Men nu fixar jag nog det här själv..

puuussss

sjuk

Kom aldrig iväg till skolan i tisdags, fick inte sova ett dugg under natten. Och senare under dagen började magen göra riktigt ont, sen kom febern. Så har varit hemma idag också. Blir hemma imorgon också, men då ska jag till läkaren också. Vi får väl se vad han säger om alla prover osv. han tog sist. Har inga höga föthoppningar iallafall.

Nu ska jag fortsätta läsa Aldrig Fucka Upp

bilder

Jag orkar inte sätta mig och ladda upp en massa bilder idag, det tar sån tid. Men om det är någon som är intresserad av att se dom så bli vän med mig på bilddagboken; emmaaaaf

Annars så har vi grillat och haft trevligt nu ikväll. Och nu är jag inte på lika bra humör längre. Varför säger jag inte här men personen borde veta att det den har gjort är riktigt jävla fel. Och den har förlorat mig som vän. Synd..

Imorgon är det skola och jag ska ladda upp lite inför den nu..

puss på er!


Happy birthday, to ME

Fredagen var lika lugn som torsadagen, förutom en liten sväng till stan med älskling.
På kvällen myste vi med smörgåstårta, film och en massa mys.

Födelsedags morgonen blev jag väckt med sång och frukost på sängen. Fick lite presenter som lite badgrejer av mina systrar och sen present kort på Gina av Simon. Han tyckte det var passande att gömma min present eftersom jag fyllde på självaste påskafton och allt.
Myste ute i solen lite innan det var dags för mig att hoppa i ett bad. Klockan 3 skulle jag vara på Make up store för att bli sminkad. Riktigt fint blev det.
Hem och byta om och vänta in gästerna. Först hit var mormor och morfar sen rullade resten in.
Kvällen var hur trevlig som helst och jag är jätte nöjd.
Vi kom i säng runt halv 3 och slocknade på direkten.
Och alla fina presenter. Fick presentkort på gina för 1200 kr, presentkort på Ikea, parfym, en tröja och en massa annat.
TACK!
Alla som kom och gjorde min 18 års dag till den bästa!

(bilder kommer i nästa inlägg)

Igår var också en riktigt trevlig dag. Planerna var att bara ta det lungt och sedan åka till S på kvällen och ta det lungt ännu mer. Men istället åkte jag hem till Amanda och drack lite med Rebecca, Kim och Amanda och sedan kom en tjej som heter Alice. Riktigt trevligt jag skulle egentligen gå ut men då hade jag inte kommit hem på natten och då kändes det lite tråkigt så det blir en annan gång.
Åkte hem till S vid 11 och slockade efter en timma typ. Vaknade när han kröp ner brevid mig.
Pappa hämtade mig idag och så har jag haft besök av Mischa och Girlie så hundarna har fått leka. Snart kommer grill gäster också.
Och imorgon är det skola BLÄÄÄÄ

vilo dag

usch vad magen gör ont. Är så otroligt trött på att ha det såhär.
Jag kan inte göra saker flera dagar i rad för då blir det värre. Så läkaren ska inte komma och säga att det kan bli bättre av att hålla igång för det hjälper inte som jag har sagt typ sjuttio elva gånger redan.

Iallafall så var jag och mamma ute på promenad med hundarna. Städade mitt rum efter det, inför lördag liksom.
Och nu är jag helt däckad.
Så mamma och jag ska kolla på film, changeling :)

Pusss

SUPRISE!

Igår var det en fullspäckad dag och jag känner nu att jag behöver vila.
Dagen började med att göra sig iordning lite och sedan åka med pappa till bolaget för att köpa dricka inför min 18 års fest på lördag. Fortsatte sedan hem till farmor och farfar på en fika och sedan mat handlade på ica.
Sen åkte jag hem till linda för att käka. men det blev inte riktigt så utan hon fick främmande.
Väl hemma var det dags att slänga på sig lite snyggare kläder och lite smink i facet och bege mig ut i lokalen för att fira Bella som fyllde 18. Hon hade ingen aning om att vi skulle fira henne och hennes min var så himla rolig.
Var där ute i några timmar sen gick jag in och myste med S.
Smultron vin och sprite är yummie!!!

Idag ska jag bara vila hela dagen. Känner att min mage behöver det.

onsdag

Grattis Izabella på 18 års dagen!
Hoppas att din födelsedag blir världens bästa!

Igår la jag mig och tittade på the reader. Den var ganska seg men rätt bra ibland. Sen sov jag ända tills 10 i 12, åh vad det var skönt. Det var år och dar sen jag sov sådär länge.
Idag ska jag till linda en sväng och lämna lite saker sen så ska jag bara vara hemma och vila och mysa.

Pusss

ett argt mejl

Börjar med att säga att bion var as bra! Verkligen en film jag rekomenderar er att gå att se om ni inte redan har gjort det. Dessutom var det så himla roligt att träffa tjejerna igen.


Nu till den arga delen av mig!
Efter bion tog jag bussen hem. Och allt var som vanligt förutom en påverkad kille bakom mig mest troligt drogpåverkad. Vid ica så stannar busschauffören och säger att hon inte kör en meter till förrns de som stör genom att plinga utan att kliva av bussen går av. Hon kör vidare efter en stund iallafall men vägrar stanna på min hållplats.. Så jag fick åka ända ner till ändhållplatsen och GÅ hem!!
Det är visserligen inte en  flera kilometer lång bit men det är själva grejen. Jag ska inte behöva gå hem i mörkret och riskera att bli våldtagen när andra har missskött sig. Jag tog bussen för att jag då endast behöver gå några meter sen är jag hemma. 
Så nu har jag skickat iväg ett argt mejl till en snubbe på länstrafiken. 
En del fula ord kom ur min mun påvägen hem, en hel del nya tror jag också. 

Nu ska jag ta det lungt måste varva ner lite all ilska fick mig ganska pigg.

Vi hörs nog senare eller imorgon! 

countdown

Nu är det inte många dagar kvar tills jag fyller.

Igår var jag ute hela dagen mötte mamma när hon slutade jobbet sen så satt vi ute i solen och det ledde till en promenad i skogen på ca. 1 timma.
Sedan åkte jag till S och sov. Som vanligt somnade jag när vi tittade på film, jag som ville se filmen!

Idag har jag varit på tuna park med linda och melenie. Trevligt trevligt. Gick hem därifrån också och nu är det snart dags för bio med girlsen. Ska bli hur kul som helst att träffa alla igen, det händer ju så sällan nu för tiden. alldeles för sällan.

Skriver när jag kommer hem.
Puss

redan vuxen?!

I morse vaknade jag klockan 8.. Pigg som en jag vet inte vad. Jag trodde att klockan var minst 10 så jag började pussa och putta lite på S och försökte väcka honom. Han låg där mer som en död sill.
Slängde en blick på mobilen och insåg vad klockan var. Försökte somna om, men gick det?
Nej
Tillslut gav S upp och vaknade han också.

Nu har jag badat och ska klä på mig nu sen gå ut i det underbara vädret.
Ikväll blir det kanske bio med girlsen :D
wiiii


shopping

Dagens väder har ju inte varit någon höjdare tyvärr..

På morgonen tog mamma, pappa och jag en sväng till öb där jag shoppade en del bra saker. lite hudkräm, bodybutter, peeling och deo. Öb är ett riktigt bra ställe.
Sedan hälsade vi på mormor och morfar. Medans vi var där så ringde min yngsta lilla syster och var himla ledsen. Hennes "vänner" var så himla elaka mot henne.
Det var emd på stan och hon fick inte följa med dom. Så jag åkte ner med henne istället och fixade bästa platsen i hela 21an åt henne. Vi gick nämligen in på gina och pratade med dom som jobbar där och de tog fram en stege åt henne. Så himla snälla.
Jag shoppade medans hon tittade på dom.
Sen åkte vi hem och jag väntade på att min baby skulle komma. Vi har ju inte setts på hela helgen :(

Ikväll har vi ätit tacos och tittat på fotboll och kvällen har fortsatt med wipe out och sanningens ögonblick nu ska vi lägga oss och mysa framför nån film.

hoppas på bättre väder imorgon!

film och flugjävel!

Tittade på vid din sida, och sagt och gjort jag grät så mina ögon är rödsprängda. Filmen är så himla fin.
Nu ska jag försöka få mig lite sömn eftersom natten innan inte var så lyckad på den fronten.
Men ska väl inte hoppas på för mycket det är nämligen en liten jävla fetto fluga inne i mitt rum.. Det gillar jag inte. Hoppas att han lägger sig och sover snart då får han gärna vara här, men det ska vara på mina villkor.
Jag ber om ursäkt herr fluga för att jag kallade dig fetto jävel, men det blir så om du tänker störa min sömn.

Nu ska jag se om vi kommer överrens jag och flugan.
Vi hörs imorgon

jag hjärta solen

Dagen har varit unbderbar! Det enda som har fattats är S, tyvärr..
Min dag började ju som sagt klockan 9 och vid halv 11 tiden var jag ute i solen och där har jag varit tills klockan var 5.
Jag kan verkligen inte vara inomhus när det är såhär fint väder. Jag får krypningar i hela kroppen när jag går in. Så jag håller mig utomhus i solen, man måste ju ta vara på den nu är den visar sig.
Vid 1 tiden gick vi iväg till Malin och mischa med luddis han skulle nämligen träffa sina syskon. Riktigt roligt.
Vi har ju träffat alla valpar förutom en, han var också helt annorlunda till utseendet från ludde.
Kul var det iallafall. Jag blir så stolt när han sköter sig så bra som han har gjort idag.

Iallafall fortsatte dagen ute när vi kom hem från lekstunden med alla syskon. Linda och melenie kom hit vid halv 5. Dom skulle nämligen käka här ikväll. Vid 6 åt vi, grillat så himla gott alltså!
Sen har vi bara tagit det lungt. Vi blev så himla sega efter maten.
Nu tittar jag på vid din sista en så fin film lär väl bölja rumpan av mig sen.

no sleep

Tro fan inte att jag fick sova något inatt. (ber om ursäkt för språket)
Jag var hur trött som helst när jag la mig vid 12. Lyckades somna men vaknade efter ca. 40 min igen och sen vaknade jag väl ungefär var 10 minut resten av natten och klockan 9 vaknade jag och gick upp.
Snälla förkylnings guden, gör mig frisk nu!!!

Nu håller jag på att göra mig iordning lite grann, sen ska jag gå ut i solen och sätta mig och vara ute hela dagen.
Det är ju så underbart väder.

ute dag

Nu har jag tid att blogga. Jag har knappt varit hemma idag, eller jag har varit hemma men inte inomhus.
Dagen började med att jag åkte hem med S när han skulle till skolan. Tog ut hundarna så de fick göra sina behov sen gick jag in och gjorde en smoothie och tittade på 90210..
Sen strax innan 12 gick jag ut igen och var ute ända tills klockan halv 7. mamma och jag har suttit på baksidan och sen har vi varit och handlat och tagit en promenad i skogen med hundarna. När vi kom tillbaka därifrån hade vi besök av malin och mischa med luddes syskon och mamma det var trevligt. Sen så var det snabba ryck..
Linda och jag bestämde oss för att käka kina och kolla på film så det blev 5 i 7 bussen dit och kom hem för 20 min sen.
Riktigt trevlig dag har det varit.
Imorgon blir det en rätt fullspäckad dag också. men jag lär väl vara däckad i veckan bara för det.

puuussss

lov,lov & sol,sol

Idag har jag studiedag och dessutom är det min första dag på påsklovet. Men fick inte så sova så länge ändå för jag hade tid att klippa mig. Så kvart i 10 var jag vaken och igång med att bada och klä på mig.
Hittade väldigt lätt till frisör salongen på eskil, tur :)
Håret blev bra, ingen direkt skillnad men typ 2 cm kortare och väldigt mycket fräschare. wiii!
Tog en sväng förbi subway och köpte med mig mat. Och tog ett kontoutdrag, överraskande mycket pengar på kontot har fått in min matersättning, tumme upp för det.
Sen tog jag bussen hem med jeanette, käkade och satte mig ute när S hade kommit. Så från halv 2 till nästan halv 5 var vi ute :D riktigt skönt faktiskt och färg fick jag nog.

Nu är jag hos S och vi ska snart till konsum jag har ett behov av cola, yummie!

 

april,april din dumma sill....

1 april idag.. Hittils har jag inte blivit lurad iallafall, har ni?
Jag har heller inte lurat någon, har ni?

S mådde inte alls något bra inatt så jag har sovit dåligt. Och imorse var det dags för nationella proven i Svenska B, skriftliga delen.
Vi började klockan 9 och var klar redan strax efter 10, så halv 11 fick jag gå där ifrån. Då gick jag och hämta ut en väska som jag la undan igår sen köpte jag med mig makedonkan hem till linda.
Där var vi en liten stund sen gick vi till bussen och åkte hem till mig. Linda solade medans jag och melenie gick upp till ica och hämtade ut ett par skor som jag beställde i söndags. wiiii!
Kan säga att det var jobbigt med alla blickar som jag fick när jag gick där med barnvagn.
Sen tog vi en sväng bort till jeanette och fikade, trevligt!
Nu är jag hemma och linda har också åkt hem. nu väntar jag på mat sen ska jag hem till S.
Förresten så har jag påsklov nu!!!
YEEES!
Och imorgon ska jag klippa mig
pussss