No bull

Lever fortfarande men bara knappt.
Det känns som söndag för att det är en så otroligt tråkig dag. Men det känns också som torsdag för att jag var ute igår på nybban och dit brukar jag bara gå på onsdagar.
Men det är lördag och snart kommer S hit. Får se om vi kan lösa något idag.

För jag blir så dum av dig.. Säg bara till var när hur..


bakis

Hur illa kan en människa må?
Tror att onsdagens, torsdagens och fredagens drickande har slagits ihop till en enda stor bakfylla. För igår drack jag väldigt lite så det kan inte bero på gårdagen. Men det var trevligt igår iallafall en spontan utgång :)
Pissväder men det gick ändå.
Kom hem vid 4 imorse och somnade vid 5, rebecca och jag gick från stan. Vi gick förbi hennes storasyster och hälsade på hennes lilla hundvalp Miro, jag dooog!!! Lilla plutten!

Nu ska jag fortsätta att ligga i sängen och må illa. Tar små små klunkar cola och får kämpa för att hålla det nere, det här är illa alltså.




LIFE

Behöver nog ett pepp-talk av Jani. Kan han bara ge mig en spark i arslet och bestämma saker åt mig?
Det vore väldigt bra just nu.


Den här bilden skrev han ut till alla i klassen och la i kuvertet med våra slutbetyg. Kommer alltid tänka på honom när jag ser den. Världens bästa Jani!

regnet det bara öser ner

Det är monster regn ute. jag är rädd. Kommer nog bli mosad om jag går ut. Måste gå ut för jag ska iväg och hjälpa till med flytten. Var på stan en sväng förut men då regnade det inte såhär. Fyndade idag också förresten, en kjol, en tunika och en tight svart klänning och ett par örhängen allt för 166 kr :) Hur bra som helst. Igår köpte jag ett par jeans för 99 kr. ÄLSKAR DOM! Allt från Gina :)
Fast ångrar att jag hade på mig dom när jag gick ut igår, det var så varmt att jag trodde att jag skulle tuppa av. Så klockan 00 gick jag hem, eller onion körde hem oss. hade kunnat stå ut längre om det var roligt men det var tråkigt så lika bra att åka hem. Tur att jag åkte hem för vid 2 tiden kom vääärldens regn och åsk väder och det blixtrade så där låg jag livrädd i min säng och ville dö.

Onion hade förresten sällskap med sig, två små tjejer. Trodde inte att dom var mer än 14 när dom stog där fnittriga med "äldre" killar och drack sin smuggelöl. Sen satte vi oss i bilen och så frågar den ena tjejen hur gammal jag var. Och så visade det sig att dom var 17 år båda två. Det är ju bättre med 17 än 14 men guuud vad jag kände mig gammal då.

overdose

Om man kan få en överdos av greys anatomy så borde jag ha fått en nu. Är inne på mitt 16 avsnitt idag. Men får man nog? nej

"Pain, you just have to ride it out, hope it goes away on its own, hope the wound that caused it heals. There are no solutions, no easy answers, you just breath deep and wait for it to subside. Most of the time pain can be managed but sometimes the pain gets you where you least expect it. Hits way below the belt and doesn't let up. Pain, you just have to fight through, because the truth is you can't outrun it and life always makes more.”


inte för din skull

Jag följer inte med för din skull imorgon. Jag följer med för skruttans skull, för hon är min katt också!
Jag hjälper inte till med flyttstädningen för din skulle. Jag hjälper till för din mammas skull! För hon var en del av min familj.
Jag gör inget mer för din skull!
Förstått?

Så du kan stoppa upp ditt förlåt och ditt wii någonstans där solen inte skiner..

big black sky over my town

Hörrni, det är riktigt illa just nu. Så att ni vet.

Jag har iallafall kommit på vad jag ska tatuera. Min första tatuering kommer att bli texten "this too shall pass". Vart eller när vet jag inte än.


namnsdagsbarn

Idag har jag namnsdag! Det är Emma idag och det heter ju jag. Egentligen skiter jag helt och hållet i namnsdagar, den enda som brydde sig om namnsdagar var min gammelmormor och hon gick bort för 3 år sedan. Men idag var jag tvungen att skriva det på fejjan bara för att få känna mig lite positiv för något. Och folk skrev faktiskt grattis haha väldigt gulligt :)
Hade förövrigt namnsdag den 20 juli också, tror jag att det var. då var det Margareta och då hade jag, mina systrar, min mormor och min mamma namnsdag. Margareta är liksom ett släktnamn som ni kankse märkte.

idag kom familjen hem, en dag för tidigt. Så nu sitter jag i min säng igen. jag har saknat min säng, jag har inte vågat sova i mitt rum på hela veckan. För att om någon skulle bryta sig in så skulle jag inte kunna ta mig någonstans om jag är i mitt rum, så jag har sovit på soffan.

Men nu är dom hemma och dom är jätte bruna!!
MORR

Rose colored glasses

Everybody's saying that we should get back together
And everybody's saying that we meant to be together
Everybody's saying how the love was so diverted
And I'll never say better of it don't mean gets worth it cuz
They ain't been through the things that you put me through and
They ain't seen all the things that I've seen in you
and they ain't never cried the tears you made me cry

So, they can't be the judge cuz,
They don't know what I know
They never seen that part of you
They know the lies I know the truth
They say stay I say go
They never seen our stars apart
They think our love is beautiful
Cuz everything's beautiful when you're looking through rose colored glasses
Everything seems amazing when you see the view
In rose colored glasses
Take'em off ...

Now everybody's thinking I was just too scared to love
you better for them to believe I've hold it under pressure 
It's crazy how I gave my best I tried so hard to love
you I can't believe that all this time my pain just bought you pleasure
But they ain't been through the things that you put me through
And they ain't seen all the things that I seen in you
and things that I've seen in you and they ain't never
cried the tears you made me cry

So, they can't be the judge cuz,
They don't know what I know
They never seen that part of you
They know the lies I know the truth
They say stay I say go
They never seen our stars apart
They think our love is beautiful
Cuz everything's beautiful when you're looking through rose colored glasses
Everything seems amazing when you see the view
In rose colored glasses
Take'em off ...

I have a funny feeling, time wont heal this

                                             


Into you like a train

I miss him.
It's not waves, it's constant. All the time.




räddis

Familjen åkte vid 6 imorse då hörde jag hur pappa med gråten i halsen sa hejdå till Ludde. Väldigt kul att han saknar hunden och oroar sig mer för honom än för mig. Fast jag förstår honom, jag skulle ha saknat ludde mer än honom så.
Men iallafall så har jag varit med Paulin och Silvia idag. Paulin och jag skulle ha solat men solen ville inte visa sig idag. Köpte kinamat när vi hämtade Silvia och sen umgicks vi här hemma ett par timmar.
Sen blev jag själv och nu sitter jag här och är rädd, väntar på åskan. Ska snart springa ut med Ludde och sen kan han få kissa inatt om vi är vakna länge vilket jag tror att vi är, för jag lär inte kunna sova hahah meeees!!!!

studentfotot kom igår förresten :)


whats your name, baby whats your number

Mysig kväll fast det var kallt.
Igår satt vi på makedonkan läääänge och innan det åt vi kladdkaka i bilen vid bellmansplan.
Det är så skönt att Paulin är hemma igen, jag har saknat dig så mycket!
Nu ska jag iallafall lägga mig och försöka få bort den dåliga känslan jag har i kroppen. Får semester från min familj imorgon!!!! Dom åker till öland och jag är kvar hemma. Men det är faktiskt första gången jag är ensam hemma, luddis är hemma men jag är ändå ensam.


tisdag

jag äääälskar vädret så missförstå mig inte. men jag känner mig så svag i kroppen och jag orkar knappt hålla mina ögon öppna och då blir värmen ganska jobbig. har dessutom fått en allergisk reaktion på kroppen, antagligen mot gräs. som att det inte räcker med att halsen och gommen kliar, ögonen kliar och näsan är lite täppt?!
Har varit barnvakt en stund åt Alvin idag, mys pysigt. det gav mig dessutom en anledning att hålla mig i skuggan eftersom han inte ska vara i solen.

pusss på er!


VM- Final

JAAAAAA!
Det gick precis som jag ville, Spanien vann!
Matchen var riktigt riktigt bra, den var ful men bra. Och spanien förtjänade verkligen vinsten. Jag blev helt rörd när dom fick ta emot trofén och allt det där. Förstå vilken känsla det måste vara att vinna ett VM?!
Vad ska man göra nudå när VM är slut?
Måste bara säga att det har varit en konstigt VM, väldigt få tröjor har tagits av och väldigt några mål har gjorts. Skumt.

Utgång igår, inte alls lyckat. 100 kronor inträde och varm cider och dålig musik. Blev runt kastad som en liten docka mellan André och Onion och sedan gick jag hem med S, André och jeppe. Sov hos S, han somnade sur men vaknade glad. Och så åkte vi till borsökna och badade och låg där i ett par timmar. Skönt! 

PUUUUSSSS
WAKA WAKA!!!!

So I put my faith in me


In my head

På med ansiktet nu och le, le för allt du har. förstör inte hans dag mer, trots att din egen redan är mer än förstörd. Spela roll att du har slitit med en smörgåstårta för hans skull och att du trodde att han skulle komma redan på dagen. Le och gör hans dag bra som alltid!

Grattis på födelsedagen birthday boy!


beslutsångest

Hjälp mig bestämma hur jag ska göra!
Arvika eller inte Arvika...




arvika

Jag har legat med 40 graders feber idag. Mått riktigt riktigt riktigt dåligt. Det gjorde ont överallt tillochmed att ha på sig kläder gjorde ont. Ni anar inte hur hemskt det var.
Nu efter ett antal ibumetin så mår jag lite bättre. Ska snart ta ytterligare en till tablett så att jag kan få sova inatt.

Jag skulle ju ha jobbat på arvika festivalen men det visade sig vara frivilligt arbete och jag skulle bli ensam i ett tält. Så därför tackade jag nej. Men nu har jag blivit frågad om jag vill åka ändå och det vill jag! jätte jätte gärna. Nu är kruxet att det bara är killar jag ska åka med, jag känner alla men ändå. Och pengarna, såklart. Och mamma hon är inte så vidare pepp på den här ideén. Men jag ska nog övertala henne. Imorgon bokar vi nog isåfall.


dåligt humör? JAAAA

Om gud finns så hatar han mig!
Om du finns gud, så hatar jag dig tillbaka det ska du ha klart för dig!


bild från i vintras

fredag

Drömde en helt sjuk mardröm inatt, jag var mig själv först sen firade jag min student i en kyrka. sen blev jag en fransk man som var jagad av usas och frankrikes regering. I stora drag...

Solat hela dagen ville åka till stranden men fick nöja mig med att vara hemma och doppa mig i poolen. S kom hit på eftermiddagen och kastade i mig igen... Gjorde många tappra försök till att kasta i honom. Men han ska minsann få tillbaka imorgon på stranden, det kan han räkna med! men säg det inte till honom.
Imorgon blir det stranden hela dagen jag ska gå upp tidigt och göra matsäck så ska vi åka och bada och sola hela dagen wiii

Fan hade velat gå ut ikväll men min ekonomi tilllåter det inte riktigt. Ska väl ut på onsdag igen istället.
Jävla onion att lura mig att det var gratis inträde på nybban och en modell som ville träffa mig, det sista gick jag såklart inte på! men var redan påväg mot garderoben när han sa att det var gratis inträde.
Jag ska kolla på sex and the city och sen sova.


onsdags utgång

Det blev en utgång igår, jag var jätte sugen men så var ingen annan det och Paulin är ju i USA så det kändes ganska hopplöst. Men sen så smsade rebecca mig "ändrade planer! vi ska ut, dom övertalade mig kom hit så förfestar vi" så jag slängde mig upp ur badet jag låg i och tryckte ner smink och kläder i väskan och sen drog jag till Emma. Det var jag, Rebecca, Emma och Amanda som förfestade och gick ut tillsammans. Jag kände mig som en docka, de fixade mitt hår och sminkade mig. jag hade tillfredställande ögon hahha
Vi kom till nybban strax efter 12 och det var smockat med folk och det var sååå varmt men vi hade sjukt roligt. S hämtade mig, soma, Golstan, Samire och shiraz och körde hem oss. Väldigt snällt av honom. Jag kom hem rätt sent och vet inte riktigt när jag somnade.
Men jag hittade mina shorts under min huvudkudde så jag undrar vad jag höll på med när jag skulle sova. Varför la jag dom där?

Kan ju inte påstå att jag har mått så bra idag. Trots att jag knappt gjorde av med pengar ute, lyckades bli bjuden på flera cider. Nice!
Kanske var sminket, onion och dom kände knappt igen mig hahaha


Emma, Amanda och Rebecca


På den här bilden ser jag ut som en rocker, men det var inte så i verkligheten :)