Gaaah

Alltså jag har blivit lite hooked av det här "spelet". Man vill ju veta vad som händer när man når noll. Jävligt iq-befriat men..


2013.02.25

Idag har jag haft en sån mysdag! Bortsett från skolan då. Men efter skolan åkte jag iallafall till stenby och myste med Malcom. Vi fick lite egentid och hans föräldrar fick lite egentid. Tog en promenad när mamma kom hem från jobbet och sedan åt vi och tittade på Dallas innan jag tog en promenad hem. Nu ska jag snart krypa ner i sängen.
Imorgon blir det tuna park en sväng på förmiddagen med Linda och barnen och sen har jag tvättid och så kommer Eve och Malcom över på fika också. Bra ledig dag.

2013.02.24

Det har varit en lång helg, rolig men lång.. Förutom måendet efter en två dagars. Började fredagen med jobb, tenta och sedan vin på Café Sylvia med några tjejer. Lite dans på HåPes och efterfest till klockan 5. Då åkte jag hem och kröp ner i en varm säng.
I lördags när jag kom hem gick Paulina och jag till stan och åt på Papas. Sjukt gott även om jag mådde så djävulusiskt illa..
Nu ska ni få höra något roligt som Paulina och jag såg i lördags och skrattade ihjäl oss åt; (skriver det här så att jag kan gå tillbaka och läsa det i framtiden och skratta lika mycket då, ifall jag glömmer)

Vi går ifrån Papas tapas och då helt plötsligt så ser vi hur en liten pojke tar upp snö gör en snöboll och BAM kastar på en främling. Helt från ingenstans. Mannen han kastade på bara vänder sig om och skrattar till och pojkens mamma måste ha skämts ihjäl men blir så chockad och utbrister bara "MEN DIN LILLA RACKARE" 

Paulina trodde att hon sa din lilla räka hahahha vilket var ännu roligare.

Ska väl avrunda nu innan det blir allt för långt det här. Nu ska jag iallafall sova och ladda batterierna inför en ny vecka och imorgon börjar dessutom en ny delkurs och sen ska jag åka och mysa med Malcom.

PUSS

2013.02.14

Efter skola och jobb igår var det dags för fotboll. Det var fullt på Olearys så vi hamnade på Håpes och såg matchen lite smått på en iPad. Sista halvlek såg vi på Olearys och sedan tillbaka på HåPes. Men kvällen slutade inte där utan efter stängning så åkte vi hem till oss och hade efterfest. Riktigt trevligt men det blev inte många timmars sömn inatt. Död har jag varit idag.

Vill önska er alla en fin Alla hjärtans dag. Lite sent men ändå. Hoppas att ni haft en bra dag, hur ni än firat eller inte firat.

2013.02.10

Igår blev det en riktig spontanare. Jobbade 9.30-20.00 och sedan gick jag hem och kröp ner i sängen och tittade på greys och sedan halv 11 bestämde jag mig för att följa med till HåPes och dricka en drink. Som blev två drinkar. Sedan åkte jag till D och sov gott på hans arm. Låg kvar i sängen halva dagen innan jag tog en promenad hem och åkte till stenby och åt tacos och myste med finaste Malcom. (som bara växer och växer)

Imorgon ska Paulina och jag förhoppningsvis gå på bio, det blir nog mys!

2013.02.05

Är sjuk och trött och på dåligt humör. Och det snöar, igen. Tar det aldrig slut? I söndags tog jag på mig converse igen och den känslan älskar jag! Men nu är det dom varmare skorna som gäller.....
Ska iallafall ta tag i lite plugg nu tänkte jag. Har börjat läsa psykologi nu och eftersom jag är sjuk så kunde jag inte gå på dagens föreläsning men kan ändå få lite gjort här hemma.