måndag

mitt liv är smått uppochner just nu jag vet varken ut eller in, bak eller fram eller upp eller ned. men nu ska jag göra mig iordning och gå ner till proffice på öppet hus och se om jag kan försöka få ordning på något åtminstonde.
puss

JAY Z & KANYE WEST

29 maj kommer dom till globen och jag kommer att vara där!!! Det kommer att bli galet roligt och jag längtar redan ihjäl mig!

2012.02.25

Igår var vi på le grand och skulle titta på Rebecca och Fiona, tanken var iallafall att titta på dom hehe men spenderade typ 2 minuter framför scenen när dom spelade resten var jag inne på Key. Vi började kvällen med en förförfest hos mig och fortsätte sedan mot den riktiga förfesten som var det lustigaste någonsin!! Blev mött av G utanför le grand så gick vi hem till mig och sov.
Har varit en sväng hos mamma och pappa idag och nu försöker jag få hit Rebbo så kan vi köpa mat och mysa här hemma tänkte jag.

söndagkväll

har flyttat mig och täcket ut till soffan och tittar på premiären av Big Brother. Kan inte göra annat än att skratta åt några av deltagarna.. Marcelo (?) var iallafall snygg!! haha vilken liten fjortis jag lät som där.
kollar även runt på lite kurser osv. till hösten ifall jag får för mig att börja plugga kan ju vara en plan? kanske.

2012.02.19

Igår var det grappa med fina tjejer som gällde. Getost pizza och vin. Paulina och jag som bara skulle ta det lugnt gick vidare till håpes efter grappa och sedan träffade vi vänner och sen hamnade vi på olearys fram till stängning.. Svor som en hel karl på vägen hem då det var det halaste jag varit med om och dessutom snö och vatten överallt, en riktig utmaning att ta sig hem. Väckte säkert halva huset när jag kom hem och öste ur mig fula ord haha

Hade tänk ligga i sängen hela dagen idag men jag blev sugen på bakpotatis så jag ska åka och handla lite med pappa senare sedan tillbaka till sängen igen!


2012.02.17

Fredagen är här! Finally

Har spenderar två dagar den här veckan hos mormor myspys var det. Kom hem igår och gick över till Linda och barnen och lekte och fikade innan jag gick ner till stan och mötte upp Kristina. Vi köpte med oss sushi och gick hem till mig och var här hela kvällen. Jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig redo för en lunch med patty sen åker jag nog till mamma ett tag :)

Det låter väl rätt bra tycker jag!


2012.02.12

Börjar med att skriva vila i frid Whitney Houston! En av dom största artisterna genom tiderna har gått bort. Väldigt tragiskt. Men hennes musik kommer alltid att leva vidare!

Annars har jag hunnit med en hel del den här helgen. Var hos mamma och pappa igår myste och åt mat senare kom Rebecca och Emma över till mig och så låg vi här hemma hela kvällen. Idag åkte jag till Ikea imorse med mamma, Jessica och Eve och när jag kom hem kom Paulina över och vi köpte ming och tittade i gamla skolkataloger och skrattade ihjäl oss.

Nu tittar jag på bodyguard, en av mina favoritfilmer som Whitney Houston dessutom är med i. En liten hyllningskväll för henne.
Imorgon ska jag uträtta några ärenden sen hämtar jag hem Ludde på kvällen.


Fredag

Ligger i soffan och tittar på senaste avsnittet av vampire diaries! Spinnande!!! Ludde är hos mig och det är ganska mysigt att inte vara ensam fast han förföljer mig hela tiden dem lilla klutten! Igår städade, bakade, lagade mat och tvättade jag. Alldeles för mycket fritid men rätt nödvändigt.


Söndag 2012.02.05

Igår firade vi Linda och det var roligt trots kölden. Vi började hos Linda och sedan tog vi en taxi ner till stan och gick in på håpes där vi gjorde vårt bästa för att få igång dansgolvet men det blev aldrig riktigt roligt så vid 1 tiden tog jag en taxi hem och kröp ner i sängen och sov. Nu ligger jag i soffan och tittar på handbollen. Ska stänga av mobilen nu och bara vara det tror jag att jag behöver.

Puss på er!


lördag 4/2 2012

Det är så kallt så kallt ute att jag nästan kräktes av köld när jag gick till och från stan idag. alltså förstår ni jag kräktes nästan för att jag frös så mycket. funderar starkt på att ta på mig termobyxor när vi ska ut ikväll, då gör jag nog succe tror ni inte?!
Ikväll ska vi fira Linda som fyllde 20 år igår, det blir nog riktigt roligt! Förutom kylan och denGIGANTISKA finnen jag har, man känner sig ju så ful när man fryser och så får man ju sån ångest. Men lite god dryck och massvis med dans och roliga tjejer kan nog bota det tror jag.
Hoppas att ni får en rolig kväll, det ska jag!

2012.02.02

Det känns som tisdag idag. Men det är torsdag och alltså helg imorgon. Jag vill försöka hålla kvar i helgerna och göra dem till något man längtar efter och inte bara tappa bort dagarna bara för att jag är ledig. Har storhandlat idag och varit en sväng hos mormor och morfar och nu väntar jag på att pappa och mamma ska komma hit och sätta upp en gardin åt mig. Jätte lustig gardin är det, den måste borras upp och det vågar jag inte ge mig in på..
Tror nog att jag åker dit och sover inatt också :)


dag 1

jag får försöka se det här med att vara "arbetssökande" som en semester eller något. en väldigt hemsk semester.. har iallafall fått endel gjort idag. började med att ringa till forex och till kommunen sen gick jag ner till arbetsförmedlingen, gick en vända på stan och lunchade med mormor och sedan mötte jag upp linda och hämtade mellsan på dagis och gick hem till dom och myste med mina favorittjejer! solade på vägen hem och väl hemma tittade jag på handbollen (vad försigick där?!!) och fyllde i lite papper och fick en mindre ångestattack men det löser sig.
Ska titta lite på greys och sedan sova. imorgon väntar storhandling, kanske en tripp till ikea, uppsättning av gardiner osv... woho.
pussis