Happy

Farmor & Farfar har köpt en hund. Eller Farmor har köpt en hund om man ska lyssna på vad Farfar säger, men vi alla vet att den där lilla hunden kommer att bli Farfars ögonsten och han kommer att gulla mest med henne. Hon heter Happy. Hon är en yorkshier terrier, chiuahua och papillon (ingen aning hur allt stavas). Väääärldens sötaste jag smälte totalt! Fast Ludde kommer alltid att vara min nummer 1!
Kan lägga in en bild på pluttan imorgon orkar inte just nu.
Typ såhär ser hon ut;

After Work

Hem och snabbt tillbaka till stan för en after work med Paulina. Jag älskar såna här kvällar, kvällar då man lever. Tre drinkar senare och jobbet imorgon gör sig påmint. Så jag satte mig på biken och cyklade hemåt.
Hann fundera lite påvägen hem men kom inte fram till något vettigt.

dear heart

oh my god! om någon har en sån här kille gömd någonstans som ni inte vill ha, skicka honom till mig!

Min nya dator

Jag köpte en ny dator i torsdags, en macbook pro. Jag gillar den(okej, lite mer än gillar då) men vi är lite oense ibland. Jag kommer att ha kvar min bebis (den andra datorn) tills den går sönder helt och hållet för att jag får alldeles för mycket separations ångest annars, och så kan jag och den nya datorn lära känna varandra i lagom takt hehe

Midsommar

*
Lite bilder från Midsommar. Det var en lyckad midsommar för lite dans bara! Började hos Rebecca och mötte senare upp Paulina & Kajsa och åkte hem till Kajsas kille Johan där det var lite fest. Sov över hos Paulina och Oscar och fick gå igenom nyfors i gårdagens kläder hem i lördags. Kallar det för "the not walk of shame".

äntligen internet

Nu har vi internet hemma igen! Balansen är återställd och jag kan börja använda min nya dator ordentligt. (köpte en macbook i torsdags) Tell you later.
Jag ska sätta mig ute och njuta en stund innan jag lägger in bilder från midsommar osv här.
Puss på er!

Trevlig Midsommar!

Tänkte bara önska er en glad midsommar!
Vi hörs nästa vecka då jag har internet igen!
PUSSSSSS

Studenten 2011


Igår var det studenten och idag är jag död..
Min fina Paulina tog studenten igår och det firade vi!! Jag kom hem vid 4 imorse och då hade jag lätt kunnat fortsätta längre men det var dags att åka hem kände jag.
Roligt hade vi och jag hoppas att alla studenter var jätte nöjda med sin dag!


Nu ska åka lägga mig ner igen. puss


Good life

Kom hem från Israel i Torsdags, ville inte åka hem. Det var nära att jag inte klev på tåget till flygplaten i onsdagskväll.
Om jag ska sammanfatta resan så skulle det låta typ såhär;
Sol, bad, sand, musik, breezer, världens bästa avner, REBBO♥, mat, hetaste bartendern i världen, polisdate, beyonce, zohan osv. osv. osv.
Under min korta tid hann vi med väldigt mycket vi var på stranden varje dag, åkte till ett köpcenter, tittade på när Avner spelade på BK och på en pub i Haifa (där den hetaste bartendern i världen jobbar), träffade Rebeccas underbara släkt och bara hade det bra.
Att säga hejdå är ju inte min grej alls, men nu var det nog värre än någonsin. Ville inte åka ifrån Rebbo, Avner och allt annat. Man blir verkligen kär i det landet. (bortsett från New York så är det mitt favorit ställe i världen)










Äntligen här!

Jag är framme i Israel hos Rebecca i Narhaiya. Det är helt underbart här, jag älskar det!
Resan var lite lång men det gick bra. Och gårdagen var den längsta dagen i mitt liv tror jag. Jag jobbade i fredags och kom fram till Tel Aviv 04.10 igår morse. Lyckades aldrig somna på planet och jag kände mig inte sugen på att förstöra hela lördagen genom att sova första tiden så vi kom till huset vid 7 tiden och redan vid halv 9 var vi påväg mot stranden. Där låg vi och njöt till på eftermiddagen då vi gick hem och grejade lite och hem och åt och umgicks med några av Rebbos grannar som har dom sötaste små barnen i hela Israel tror jag! Sen tittade vi på när hennes farbror Avner spelade på en pub inne i stan och efter det däckade vi båda två rätt utmattade. Vi sov alltså inte på mer än ett dygn.

Idag har vi varit på stranden och på marknaden och ikväll ska vi ut i haifa en stad som ligger en bit bort :)
PUSSSSSSS


resfeber

Resfeber är ingen bra känsla. Jag är så spänd & nervös att jag mår illa och har ångest typ. HEMSKT! Men jag längtar ju såååå mycket tills jag är framme och träffar Rebbo och solar & badar!


balen 2011

Nu har jag varit och sett Paulinas bal och hon var så vacker! Dom båda två var fina.





spontant

Gör mig iordning för en utekväll som jag egentligen inte är sådär super sugen på, men det behövs nog! Kan ju åka hem annars. Mina planer var att packa ikväll men det får jag klämma in innan och efter balen imorgon. Ja, imorgon ska fina Paulina på bal och det ser jag fram emot. Hoppas inte att jag gråter bara!


PUSSSSS