monsterdag x2

nu är 2 av 2 monsterdagar gjorda. 8-18, alltså kommer jag inte ifrån jobbet förrns tidigast 18.30. Kom hem 19.15 idag, woohoo.. Känner mig som en bulldog, hur då undrar ni då?
JO, typ som att jag har sprungit in i en vägg och hela mitt ansikte är helt pluffsigt och ihoptryckt. låter mysigt va?
imorgon ska jag på besiktning av min lägenhet alltsåååå iiiiiih!
pusssss

we found love

Its like youre screaming and no one can hear. You almost feel ashamed. That someone could be that important, that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. And when its over, and its gone. You almost wish that you could have all that bad stuff back so that you can have the good.

andas..

snart flyttar jag! och jag längtar mest i världen. är så trött på att bo här nu med dom här människorna. jag hatar vissa av dom rent ut sagt. är så trött på att vi ska ta hand om allt och alla hela jävla tiden. att jag känner såhär har säkert att göra med att jag är sjuk också men det är så störande. var lite tacksam åtminstonde för att vi låter dig vara här. snorunge.......

måndag 17/10

fyyyy vilken dålig uppdatering. men det känns som att livet bara rullar på och jag jobbar, funderar på inredning inför flytten och umgås med vänner. besiktningen på lägenheten är om ungefär 1,5 vecka! OOJ stressen, det kommer att eka tomt i mitt nya hem annars.
hörs senare! puss

2011.10.02

Igår var det lördag och jag var alldeles för rastlös för att ligga hemma så jag gjorde mig iordning och åkte över till Paulina där hon & Ello var och så skulle vi gå ut. Hemma hos Paulina drack vi och hade så himla mysigt tjejsnack, hade kunnat sitta där och pratat hela natten. Men vi gick ut och hamnade på royal (ja...) var inte där så länge utan Paulina åkte hem och jag och Ello fixade skjuts av två håriga män till en av Ellos kompisar där jag styrde upp lite soffbygge innan jag ringde efter taxi och kom hem vid 3 tiden.
Imorse åkte jag, silvia, mamma & pappa till ikea. Kom hem med en massa smått & gott till lägenheten har väldigt svåra beslut att ta gällande soffa.. åh! att tiden närmar sig med storm steg hjälper inte direkt...
har tittat på friends with benefits nu på kvällen och jag älskade den!
pusss & godnatt!