23 december

Da'n före da'n.
Sitter på jobbet, har nyss tryckt i mig lite mat från Papas Tapas. Bra förberdelse inför all julmat som man kommer att äta. Raka motsatsen kan man väl säga. Har iallafall noll julkänsla. Ingen alls... Lite tråkigt ändå men är ju typ grinchen så det är väl inte så konstigt.

Helgen var iallafall toppen, älskar helger! Fredagen jobbade jag till 20 sen myste jag med David och på Lördagen jobbade jag ett par timmar, käkade mat med David innan jag gick och hade det roligaste julklappsbytet med ett gäng tjejer. Sen gick vi ut och dansade såååå mycket. Fortsatte dansen på efterfesten med David och hans vänner inann jag plötsligt kände mig väldigt trött och illamående så då var jag tvungen att gå hem nu nu nu! hehe ni vet hur man kan bli.

Igår kunde jag inte gå upp ur sängen, helt sjukt dåligt mådde jag. Så jag låg där jag låg.
Och idag är det jobb till 20 sen ska jag förberede inför imorgon antar jag..

2013.12.20

Den tjugonde december, galet vad tiden går. Det är snart jul, fyra dagar tillsdess närmare exakt.
Gick upp imorse och sedan hängde jag på låset kl 10.00 när stan öppnade. På mindre än en timma så köpte jag alla julklappar, förutom två, dem köpte jag nu på lunchen. Det kommer liksom inte hinnas med under helgen eller på måndag. Känns som att den värsta stressen har lagt sig nu. Nu kan jag få julen övetstökad.
Jag har redan gett David en av sina julklappar, kunde inte hålla mig (sämst jag vet). Han blev iallafall lycklig haha.
Han fick sitt FIFA och jag fick sängen för mig själv hehe.

Jobb till 20 idag och sedan är det mys resten av kvällen som gäller, ser framemot det såååååå mycket. Har längtat efter David hela veckan. Vi har iprincip bara hunnit sova tillsammans och knappt det då jag somnat långt innan honom.

PUSS

2013.12.10

Härlig helg, igen! 
Jobb till 20 i fredags och vin med tjejerna. Var på krogen i tjugo minuter innan vi åkte över till Hence och festade vidare till 4 tiden innan jag gick hem till D och somnade gott. 
Vaknade upp med en djävulusisk huvudvärk på lördagen men det var bara på't igen under kvällen. Vin och sen dans dans dans på håpes! Sen struntade jag i att efterfesta och gick istället till D som var hos en kompis och tittade lite på tv där innan vi gick hemåt i kölden. 
I söndags var jag sååå bakis men lyckades att mysa till det ändå genom att åka till Coop och köpa goda delikatesser och sedan bakade vi en tårta och tittade  på Johan Falk, som hade det sämsta slutet Ever...

Tisdag idag, sjukt onödig dag. Jobb till 20 sen en kvällsfika med Elin. Igår jobbade jag till 15 sen mötte jag upp Elin på stan en sväng innan jag gick hem och tittade på morden i Sandhamn med Paulina i hennes säng. Sen la jag mig i min egen säng och tittade på hunger games innan jag somnade.





No one fights alone

http://youtu.be/A9YDtpZcX40

Så fint, har visat en annan video om Junior tidigare i bloggen. Får så ont i hjärtat av både sorg och för att det är så fint det de gör. Vill just nu bara ge alla mina nära och kära en stor kram och ha dom nära mig hela dagen varje dag för att aldrig förlora någon av dem. Det är så lätt att ta för givet.

Nyhet!

Förra veckan blev jag med lägenhet! En bostadsrätt, 1 rum och kök 36kvm med stooor inglasad balkong. 










Första Advent

Första december, första advent. D och jag spenderar dagen tillsammans med massor med mys. Jag jobbade hela veckan och hela helgen har jag haft väldigt mycket att göra så vi har inte setts så mycket. 
Första advent har vi firat med julskinksmackor, julmust och massor med annat gott. Jag är ju lite utav en grinch på julen men lite får man anstränga sig. Nu väntar vi in solsidan. 


Puss på er