Glad påsk

Hoppas att ni har en trevlig påsk, det har jag!

I onsdags blev det vin och mys. I torsdags lite mer vin och igår var det lets Dance och god mat. Nu ska jag snart promenera till stenby och äta påskmat innan det blir riktigt ståhej ikväll hos Emelie.

Puss på er!


Helgen i bilder ungefär

Har varit en bra blandning av dans, skratt och mys!


2013.03.21

Vaknade lite tidigare än tänkt imorse så spenderade första stunden med att titta på Keeping up with the Kardashians. Sen promenerade jag till stenby och var barnvakt åt Malcom. Fick lite plugg gjort också men när han är vaken (vilket han är största delen av tiden) så kräver han en hel del uppmärksamhet. Åt tacos där hemma och sedan promenerade jag hem igen. Märks att jag inte är helt frisk än då den promenaden tar 40 minuter men känns som att jag gått sjuttioelva mil eller något.
Nu ska jag bada och sen lägga mig i sängen och imorgon ska jag sova ut innan jobb 15-20..

PUSS

2013.03.20

Är på bättringsvägen. ÄNTLIGEN! Idag har jag iallafall tvättat och varit på akupunktur och pluggat. Men det är så galet svårt att komma igång, har en tenta på onsdag så det är hög tid att sätta igång. Det är en salstenta så det mycket som ska in i huvudet och ner på papper för att memoreras.

2013.03.18

Måndag igen och jag är sjuk. Igen.. Helgen var trevlig, dansade mig till träningsvärk och skrattade mig till magrutor. Och igår blev jag dessutom sjuk. Mission att kurera mig är igång!


2013.03.15

Har haft väldigt bra dagar den här veckan. Igår var jag i skolan och sen barnvakt på kvällen åt mina killar Alvin & Billy. Det gick bra fram tills att Alvin fick någon extrem längtan efter sin mamma.
Idag hade jag tänkt sova länge och sen jobba 14-20. Men istället gick jag upp 8.00 och var barnvakt åt Malcom redan kl 9 medans Eve var inne hos tandläkaren. Åkte med dom hem och gjorde iordning en god frukost till oss och sedan promenerade jag hem och gjorde mig iordning och sen tog jag en liten fikastund med Paulina och Ronja.
Nu är det jobb och sen kanske lite vin på Kalas.


2013.03.12

Hade en sjukt bra måndag igår. Blev ledig så jag städade här hemma hela dagen och pluggade lite och på kvällen mötte jag upp Rebbo så gick vi hem till henne och lagade god mat och tittade på Tsatsiki, morsan och polisen.
Nu är det snart dags att gå mot jobbet för jobb 8-16!
Hoppas på en lika bra tisdag.

Söndag

Vilken bra söndag. Jag orkar inte ens bry mig om att det är måndag imorgon och att jag måste gå upp 06.15.. Började dagen med en hemmagjord hotellfrulle. Sen mötte jag upp Rebecca och gick en sväng på stan med henne och sen tog jag en promenad till stenby och myste med Malcom och lite senare kom även Alvin och Billy. Nu är jag hemma och dags att lägga sig så att jag faktiskt tar mig upp när klockan ringer imorgon


2013.03.10

Fredagen blev riktigt lyckad även om jag åkte hem direkt efter stängning. Fick så många flashbacks under hela kvällen! Dagen idag har bestått av mys. Vid 16 tog jag en promenad hem och här hemma har vi tittat på Mello, en riktig rysare men helt klart rätt låt som vann! Nu ska jag sova och imorgon ska jag mysa med Malcom har jag tänkt.


2013.03.07

Hade en så himla mysig dag med mitt hjärta Malcom igår. Var barnvakt hela dagen. Började dagen med mys, mat, blöjbyte och en kaskadspya rakt ner i bhn. Sen tog vi en långpromenad till Ronja, vidare till hennes jobb och sen hem igen. Innan jag väl kom hem på kvällen var jag förbi hos Hanna och drack lite te med tjejerna. Sen tog jag en sväng förbi solariet. Idag har det varit Jobb 9.30-20.00 och sedan är det party, lite utav en nybron reunion..


2013.03.01

Första mars och våren är mer än välkommen!
Jag är sjuk men jag är fast besluten att vara frisk till imorgon, annars proppar jag i mig alvedon och går ut och har roligt ändå. Tänker att jag ska lida mig igenom den här dagen utan alevedon för att förhoppningsvis vara frisk imorgon. I mitt huvud så förlänger alvedon sjukdomen typ. Men det gör så djävulskt ont i kroppen.

Men ska pallra mig och handla med pappa om en stund så att jag har något att roa mig med ikväll (läs; äta ikväll. Vi pratar inte mat utan bara godsaker)