Miles to go before I sleep

Det är nu man märker hur fort tiden faktiskt går. Den här helgen var det 1 år sen balen. Det är så sjukt, det är så nära men så långt bort. Det har hänt så mycket på 1 år att det känns som 100 år sen det var bal, men samtidigt minns jag den som igår.
Om två veckor är det 1 år sen studenten och det är ännu sjukare, det börjar sjunka in nu att skolan är helt över. Jag har ju vetat om det hela tiden men det blir så sjukt verkligt att jag har blivit "vuxen" när man inser att nu är det nästa årskulls tur att göra det vi gjorde. Jag skulle ge mycket för att ta studenten igen, det var så jävla roligt! Men det är väl det som gör det så speciellt och roligt, att det är en once in a lifetime grej.






Helgen då? Jag har bara tagit det lungt, handlat det sista inför resan. Jag åker ju på fredag. Resfebern kommer smygandes. Om mindre än en vecka så ligger jag på stranden med Rebbo! wiiii
Barnvakt och fotboll igår. Jag kunde somna gott när Barca vann! YES!!!


Oh nana whats my name?

Veckorna känns som ett enda långt maraton, varje morgon är ett helvete vill bara lägga mig och gråta helt hysteriskt varje morgon när klockan ringer. Är liksom beredd att säga upp mig varje morgon bara för att få sova, men det funkar ju inte så jag tar mig upp och åker till jobbet.

Mitt knä är fortfarande helt katastrof, det ena har läkt bra och gör inte ont längre men det andra alltså shitpommes! funderar på att ringa doktorn för det går så ont kan fortfarande inte gå ordentligt.

Katten ger mig dåligt samvete, hatar när hon gör så! tittar på mig med det där lilla ansiktet så man bara vill krama ihjäl henne.
Nu ska jag titta på Billboard awards och sova så jag kan ta mig upp till ännu en pissig morgon!

PUSSSS

Run the world (GIRLS)



Unaccompanied Minor

There's a reason I said I'd be happy alone. It wasn't 'cause I thought I'd be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone, because what if you learn that you need love and you don't have it? What if you like it and lean on it? What if you shape your life around it and then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is death ends. This? It could go on forever.


There´s a fire starting in my heart

Jag har nyss cried my eyes out till säsongens sista gossip girl avsnitt.

"You really love him, don't you?"
"Yes. But not like I love you."




Give me everything



I lördags var det tjejkväll hemma hos Paulinas vän Linda, ett gäng tjejer, alkohol, musik, dans & såklart massor med prat. Jag ramlade och skrapade upp knäna, alltså VA?! varför hände det liksom? Skrapsår och ont som fan i knäna har jag iallafall, kan knappt gå.
Söndagen var jag ändå duktig och tog mig upp för att se min kusin spela fotbollsmatch i Hällby, belönade mig själv med max efteråt. typ döds gott! Annars var söndagen dödensdag för min kropp.

Den där goda fast äckliga drinken.


Fredag 13/5

Jag åker till Israel den 3-9 juni!!! wiiiiii
Can't wait!!!!


Klippte mig idag också, hela 7 cm fick hon klippa av och nu är håret jätte fräscht igen. Känner mig jätte modig som klippte så mycket haha. Fikade med Alice också. Imorgon blir det vin och mys med Paulina och hennes vänner, den här helgen är verkligen behövd och efterlängtad. Men nu ska jag lägga mig och titta på någon serie och sen sova, åh älskade sömn utan att en klocka ringer imorgon.
PUSSSSSS



Göteborg

Ville inte åka hem från göteborg, hade det så himla bra där. Urmysig helg, underbar stämning i hela staden (mäktigt att se hur alla röda tröjor tog över staden) och ett scandinavium fyllt med guifare som åtminstonde krossade sävehofs klack. God mat och lite shopping på Avenyn och i Nordstan.
Efter matchen tog vi varsin cosmopolitan i baren innan vi somnade framför en skräckis på rummet. Söndagen startades med en grym hotellfrukost och sedan på eftermiddagen åkte vi hemåt och ångesten av att komma till eskilstuna var inte okej.




KORT & TJOCK PÅ BILDEN :(:(





Oavsett hur det gick i den här finalen så tycker jag att GUIF har gjort ett galet bra jobb och ska vara stolta över sig själva och hur långt dom kom. Även om jag tycker att dom verkligen förtjänade att vinna guld! (trots att dom inte gjorde en bra match tyvärr :()


SM-Final

Imorgon klockan 9 rullar vi mot Göteborg. Jag & Anna (Kim är med i bilen också). Vi ska bo på Gothia Towers och heja på Guif när dom spelar (vinner) SM-final i skandinavium och dansa hela natten efter det. Det här ska bli så himla roligt!
Ni får hålla utkik på tv efter mig, jag kommer att ha en röd guif tröja på mig ;) heheh

Pussss


Natalie Portman




TREY SONGZ









Blir lite ledsen när jag ser bilderna, för det var så himla bra och det var över så fort! haha
Underbara Trey!