fetto...

Funderar verkligen på att sluta med min medicin för endometriosen, mår riktigt dåligt av den. Jag har blivit jätte tjock och jag mår verkligen inte bra av att se ut såhär. Min hy har blivit en riktig katastrof också. Men är livrädd för att få sådär ont igen så det är en dragkamp mellan två onda ting. Att vara tjock eller att ha ont. Inget av dom är bra.

inga kvitton, inga kläder

Gick igenom alla kvitton som har legat i min plånka. Kan konstatera att det jag gör av med mest pengar på är; mat & bussresor/busskort.. Kul! Hittade kanske 5 kvitton från klädbutiker. Vad kan vi konstatera av detta?
Att jag inte har så mycket kläder och att jag alltså kan unna mig att handla en hel del. Sen att mina garderober inte går att organisera och bara är ett enda stort kaos är en annan sak. Jag har fortfarande aldrig något att ha på mig. Och kvittona, eller bristen på kvitton är beviset på att jag inte har kläder..
Att ha den här garderoben vore inte helt fel...

Petter, såklart!

Är så himla ledsen.. Jag missar Petter på Brasseriet ikväll, hur sad? Jag gillar Petter, har alltid gillat honom ända sen Såklart! kom ut. Sen är han ju dessutom en av Sveriges hetaste killar också.
Det blev inte bättre av att Jessica sitter 2 meter ifrån honom på HåPes.......... Det borde vara jag.
Kan ju åtminstonde känna mig säker på att ingen annan får honom ikväll eftersom han är (verkar det som) lyckligt gift och har barn.
Men det hade ändå varit grymt att se honom..

shes a maniac

Nilsons hade rea på vissa converse så jag köpte dom fina låga lila för 399 kr BILLIGT! Boken Water for elephants fick följa med hem också. Kanske ett bättre alternativ att läsa när man är ensam hemma istället för Vampire diaries?
Åt hos mormor och morfar och nu är jag hemma och väntar på Rebecca. Gissa vad vi ska göra hehhe? vi ska såklart spela MARIO!!!
Började att städa min garderob men det kan ju ta sig så jag ger upp...

Amy Winehouse

Det är tragiskt att det bara var en tidsfråga innan det skulle hända. Hemskt ledsamt iallafall.
R.I.P

måndag morgon

det är måndag och det är tidigt på morgonen och det regnar..... jag ser inget ljus i tunneln.

be my corona and lime

Igår var vi på HåPe's! Sådär perfekt spontant..
Nu ska jag snart titta på Pretty Little Liars
Puss

freeeedaaaaaag, välkommen!

Imorgon får jag äntligen sova! Den här dagen har inte riktigt varit min dag kan vi väl säga. Började med att vakna vid 2 tiden inatt och fick för mig att jag hade försovit mig. Panik utbröt och jag springer in i duschen och skyndar mig med att tvätta håret osv. mitt i allt inser jag att det stog 02.06 på klockan.. god natt igen!
när klockan ringde på riktigt igen gick jag upp och åkte till jobbet och kom inte försent!
Skulle cykla till ica och handla godis tänkte jag.. Går till cykel förrådet och vet inte vilken cykel som är mormors så jag provar nyckeln i varenda rödcykel som fanns.Tur att ingen såg mig! Cykeln fanns inte där utan i deras eget förråd. Hoppar på cykeln och såklart finns ingen luft i framdäcket. Det börjar såklart att ösregna då,så då fick jag ringa pappa så körde han mig till affären.. Nu är jag hemma och ska njuta av mitt godis, cola och vattenmelon framför Greys!
Pusss & Kram
FREDAGSMYS!!!

07.14.11

Inget bebismys igår, tråkigt men det kommer fler gånger. vad gjorde jag istället? lagade god laxpasta och tittade på greys. lugnt på jobbet idag, skönt som *Svordom* eftersom det har varit kaos hela veckan. hoppas på en lika lugn dag imorgon, ta i trä!
Efter jobbet plockade jag lite hallon med mamma innan jag åkte hem till mig. Hallonen ska jag använda imorgon när jag ska göra en tårta som jag ska bjuda min mamma & pappa på. Nöjd med den idéen :)
Pusss

bebismys

På onsdag ska jag mysa med en liten bebis hela kvällen. Ska vara barnvakt åt lilla Wille, en bekants bebis (Alvins kusin). Det ska bli jätte mysigt men är lite nervös också!
iiih

07.11.11

I slagsta nu, ensam. så jävla underbart! fick ett mindre utbrott när jag fastnade med resväskan i trappen (ja, jag har mycket packning med mig) och svor över att jag inte har en pojkvän som hade kunnat släpa väskan åt mig. När man behöver en kille så har man ingen men då får man lösa det ändå och det löste sig tillslut och nu sitter jag i soffan och ska snart äta lite gottis. gör ett undantag idag annars är godis och sånt inget jag äter i veckorna.
det har ringt av bara fan på jobbet idag är helt död i huvudet, därav godiset hehe. Lunchade på makedonkan med Linda och Mellsan också myspys! Fick onda ögat av Mel när jag var tvungen att gå tillbaka till jobbet.
jaja toodles

07.10.11

Underbar helg, jag kan inte få nog av helger! Lördag hela veckan vore inte helt fel hehe
I fredags var jag ute på nya harrys som heter Brasseri Le Grand (?) kan inte uttala det när jag är nykter och inte heller när jag är full, absolut inte då. Så det är lättast att säga nya harrys.
Vi började kvällen ett gäng tjejer hos en tjej som heter Sofie och sedan gick vi ut. Och jävlar vad roligt det var! Det var länge sen det var så roligt att gå ut. Vi dansade och dansade och skrattade och sjöng!
Tog nattbussen hem och la mig och sov så gott.
På lördagen väckte Linda mig och så kom hon & Mellsan hit och badade och solade hela dagen. Senare kom Alvin och lekte och busade hela dagen och så satt vi ute med grannarna på kvällen och sedan sov jag efter några avsnitt Greys.
Ni hör ju det låter väl som en bra helg?
Imorgon flyttar jag ut till Slagsta och det ska bli hur skönt som helst, behöver ensam tiden.