2012.12.29

Två dagar kvar på det här året. Sen är det över och ett nytt år kommer, det är väldigt välkomnat.
Jag har legat hemma i två dagar och inte varit helt frisk. Igår var vi och avlivade våran finaste Malte. Det är obeskrivligt hur hemskt det känns. Men det var rätt beslut för Maltes skull. Men det är få hundar som är så älskade och omtyckta och har haft en så fin
personlighet som våran Malte. Sov så gott nu.

Är rätt trött så ska nog lägga mig snart. Har varit en lång dag idag och blir en ännu längre imorgon med en massa fix inför nyår.

God jul!

Ligger i soffan hos mamma och pappa och tittar på Astrid Lindgren, Kajsa Kavat just nu. Har fått väldigt fina julklappar. Snart ska vi gå över till farmor och farfar en stund. Längtar efter att få ge farfar en ordentlig kram. Fina farfar!

God jul på er!


Dan före dag

Imorgon är det julafton, inga julkänslor alls. Men skönt att ha det överstökat. Paulina åkte nyss till sin mamma och ska sova där ikväll. Jag ska sova hemma och åka till mamma imorgon på morgonen istället. Det blir en första gång, att sova ensam natten innan julafton. Men det känns helt rätt!

PUSS

2012.12.21

Verkar som att vi överlever? Skönt.
Började dagen med att träna och sola och nu ska jag snart duscha innan det är dags att gå till jobbet men innan det lite ärenden inför jul på stan.

Domedagen imorgon?

Tanken slog mig att tänk om världen går under imorgon? Det sägs ju att den gör det. Inte så att jag tror på det men man blir ändå lite rädd. Om det är så, så vill jag säga att jag älskar mina vänner och min familj.
Är iallafall glad att jag under vår sista dag på jorden fått hem mina nya vackra skor och köpt en snygg paljettkjol och provat dricka Hallonöl. Bra dag överlag.

Om vi lever imorgon ska jag träna, sola och sen jobba till 20.00. Sen är det jul. Kanske tillochmed kommer att bli så skrämd inför imorgon att jag kommer uppskatta julen? Tror inte det, men hoppas går ju.

Puss på er!

2012.12.19

Bara några dagar kvar till jul. Typ dan före dan före dan före dan eller något?!
Hade presentation av vårt temaarbete idag i skolan och fick sluta tidigare än väntat. Blev bjuden på middag av mormor och morfar och nu sitter jag i soffan och ska snart krypa ner i sängen. Har varit och tränat en sväng på kvällen. Har kommit in i ett bra träningsmode, tror att det behövs eftersom jag inte har möjlighet till mina älskade promenader när huvudet är fullt längre. (alldeles för kallt och halt). Ska försöka ta mig upp imorgon på morgonen också tänkte jag.

PUSS

2012.12.15

Ska snart iväg på kalas och fira Melenie som fyller 4 år! Tiden går så fort, minns fortfarande första gången jag såg henne. Då var hon så liten och en så snäll liten bebis, nu är hon ett stort yrväder och är överallt haha. Gullungen!
Igår var jag och Paulina på bio och såg The Hobbit i 3D den var bra, välgjord men lite väl manlig kanske och hade så mycket kryp i benen efter 2timmar och 50minuter av stillasittande.

Hörs!
puss

2012.12.14

YES!! idag fick jag tag i biljetter till Bruce. Till mig, mamma och pappa. Är jag inte världens bästa dotter så säg?! Längtar tills jag får ge pappa biljetten och se hans min. Måste bara hålla mig till julafton...
Gick upp tidigt imorse och gick till gymmet och körde 1 timma. 10 minuter på crossen, 30 minuter på bandet och så lite maskiner på det. Kan alltså ta det lugnt med gott samvete den här helgen. När jag kom hem så kom Elvira och Elliot över på besök, mysigt att ha lite främmande. Nu ska jag sätta mig och plugga lite innan Paulina kommer hem och ikväll ska vi nog gå på bio. Mys!

Pusss

2012.12.12

Sista gången vi är med om ett sånt här "samma" datum.
Har iallafall varit riktigt effektiv idag gick upp tidigt och pallrade mig till gymmet, körde bara på crosstrainern och bandet. Solade efter det och sen gick jag hem och duschade och gick tillbaka till stan fast till skolan och mötte Frida så jobbade vi lite med vårt grupparbete. Total spyr på det. Nu är jag hemma igen och börjar jobba kl 17.00 så ska bara ta det lugnt tills dess tänkte jag.

2012.12.08

Jag pluggar på en lördag, har det någonsin hänt? Är så illa tvungen idag då vi har ett tema/grupparbete som ska in om 2 veckor, alltså har vi bara nästa vecka på oss att göra klart skiten.
Blev inga Bruce bljetter igår ledsamt nog. Hade så gärna viljat överraska pappa och sett Bruce med honom då vi båda älskar honom. Men lunchade med ronja och resten av kvällen spenderades i soffan framför Vampire Diaries, den serien alltså! herreeeeeegud så bra!

Ikväll ska vi nog laga mat här hemma och bara ta det lugnt. Börjar bli hungrig så jag hoppas att Paulina kommer hem snart så vi kan börja planera och handla. Är väldigt sugen på kött och en sås med fetaost!



2012.12.07

Ställde klockan imorse och gick upp och tränade. Det tog emot riktigt mycket måste jag säga men jag gjorde det. Kanske inte så entusiastiskt som jag borde men jag gjorde det. Samma igår morse gick jag också upp och tränade innan jag åkte till stenby och var hundvakt där. Paulina och jag gick även till Kalas igår och åt lite mat, deras kantarellsoppa var så himla god!!! prova den om ni äter där.

Nu är jag hemma igen och sitter i universums kö till ticnet, tänkte överraska pappa med biljetter till bruce springsteen. Men det verkar inte gå sådär asbra.

Lunch med Ronja om ett tag och annars blir helgen helt planlös. Ingen utgång iallafall, det är säkert!


2012.12.06

Det har varit över mellan oss länge, det är inget konstigt. Det är så det ska vara. Men nu har han tydligen opererats och jag vet varken varför eller hur han mår och det ger mig en liten klump i magen. Han var den som stog mig närmast under fem år. Han var min familj under fem år. Det var honom jag sov bredvid nästintill varje natt under fem år. Det var honom ringde när jag var glad, arg, ledsen eller bara ville prata. Och nu vet jag ingenting om honom, ganska sjukt ändå?!
Jag får nog bara bita ihop och inse att även om jag inte vill ha vårat förhållande tillbaka så kommer det alltid att kännas att veta att någon så nära är så långt bort.


Sovmorgon

Jag har sovmorgon varje dag den här veckan, förutom torsdag. Älskar det! Vaknade vid 9 imorse och ligger fortfarande i sängen. Har ingen lust eller ork att röra mig ur fläcken på hela dagen och behöver inte göra det heller. Men funderar på att träna, det var ett tag sen..