Bra läsförmåga?!

Jag trodde att det stog "barnvagn" tyckte att det var en väldigt lustig barnvagn tills jag läste igen haha


Onsdag 2012.04.25

Så har halva den här veckan också gått. Igår sov jag hos Rebecca, supermys! Idag har jag promenerat från Mesta hem till mig och varit och klippt mig, solat med Paulina och gått en sväng på stan med Rebecca och Emma. Nu är jag hemma och mår illa som ett as så ska duscha av mig solarielukten och sen slänga mig i soffan och titta på någon film tror jag. En film man skrattar av!
Imorgon ska jag nog träffa Fanny och luncha/fika med henne sen åker jag nog hem till mamma och myser med henne en stund. Behöver prata med min mamma känner jag.

måndag 2012.04.23

Låg i sängen tills Rebecca kom hit sen gjorde jag mig iordning och hon gick i förväg ner till stan sen mötte jag henne och Sofia och vi fikade på smak och pratade allmänt om allt möjligt. Nu är jag hemma och chillar i soffan, ska träffa rebecca senare igen är det tänkt kommer nog att bli mys.
puss

never a failure always a lesson

Jag vill gärna vara en person som lär mig av mina misstag, eller av det som var. Misstag är ett dåligt ord eftersom jag trots allt har fått många erfarenheter utav det. Men för att lära av det som var får jag inte göra samma sak igen, och det betyder att jag alltså måste göra något som jag annars inte skulle göra.
Det ska jag göra idag. Bära eller brista helt enkelt.
spyyyyyr

sunday not so funday

Vilken seg dag det har varit! Igår firade vi Emelie som har fyllt 20 år så ni kan ju tänka er hur dagen har varit. Men gårdagen var riktigt lyckad. Vi var ett stort gäng tjejer hemma hos Emelie först och sedan gick hälften av oss ut på Håpes och andra halvan ut på Harrys. Riktig roligt på Håpes lagom med folk och riktigt bra musik. Mötte upp G efter och så tog vi en taxi hem och har sovit hälften av dagen innan jag tog mig hem och har myst här hemma med Paulina, alltid lika roligt att gå igenom kvällen haha
Nu ska jag kika klart på bigbrother och sedan krascha i sängen!
PUSS

2012.04.20

Pissorvar-väder!!!
Började dagen med att ta mig ner till stan och möta upp Paulina så åkte vi till Tuna park och jag köpte ett par jeans och sen lunchade vi. Solade när vi kom tillbaka till stan sen skyndade vi oss till Paulina och var där hemma innan jag åkte och tittade på en lägenhet som inte var så bra. Men den hade badkar och bra läge. Har varit hos mamma och pappa och ätit och myst med Alvin! Min fina prins. Nu är jag nerbäddad i sängen och ska titta på vampire, pirripirri!!!!


2012.04.19

Idag har varit någorlunda lugn dag. vaknade vääääldigt tidigt idag och var iväg en stund på förmiddagen och nu är jag hemma. Har handlat för ikväll ska jag laga god mat till mig själv tänkte jag. Det är sällan nuförtiden som jag faktiskt lagar mat åt mig själv. Men idag ska jag prova göra lax med chevré,potatismos, stekt sparris och champinjoner kan bli gott tror jag.
På söndag ska jag nog kika på en lägenhet som jag hoppas på för den har både altan och badkar. Vet bara inte vart den ligger så hoppas att området är okej för isåfall kan det vara en riktig höjdar lägenhet!

2012.04.17

Men tänkte vara duktig och städa garderoben. Tänker varje gång att "det tar bara nån timma" Jomen tjena!!!!! Jag tröttnar efter att ha hängt upp ca 5 plagg och nu är allt mer kaos än innan och jag sitter bara och ger onda blickar på berget med kläder och suckar. Måste fortsätta så att jag kan titta på fotbollen och äta melon sen.
GO EMMA GO!!!!
Annars då, idag sov jag länge och sedan gick jag ner på stan en snabbis och åkte till Stenby efter det och sen hem igen och började med garderoben.

2012.04.16

Idag har jag haft en del för mig. Började dagen med en lunch med Jessica på Papas (galet gott men stinker vitlök nu känner jag haha) och ett besök på banken för att hälsa på alla gullisar. Tog en promenad till Tuna Park efter det och bytte ett par byxor. Efter det gick jag vidare till Stenby och hjälpte Fredde med lite grejer. Nu är jag hemma och helt slut och det kliar i ögonen och täppt i halsen, pollen dags?! lite konstigt med vädret men det kanske inte spelar någon roll?
Nu ska jag lägga mig och göra ingenting tänkte jag. Förhoppningsvis så somnar jag tidigt ikväll, låg vaken väldigt länge igår efter att ha sett senaste Greys anatomy som väckte massvis med gamla minnen och en brutal ångest. Blääääää

Söndagkväll

Hade en lång lunch med Paulina på ming och efter det gick vi till mig och spenderade ytterligare några timmar pratandes i soffan. Mysigt värre! Gick den mest onödiga promenaden till
Emma i mitt liv eftersom dom inte ens var hemma... Gick hem igen och nu ska jag lägga mig och kika på big brother avsnittet från i fredags tror jag.


Söndag 20120415

Goddagens!
Ligger i sängen och ska snart gå upp och göra mig iordning för att luncha med Paulina! Känns väldigt efterlängtat.

Fredagen var toppen! Vi firade mig då och det gjorde ingenting alls att vi blev färre än vad vi skulle. Vi började såklart hos mig och sedan gick vi ut både på brasse och på håpes! Håpes var GRYMT i fredags vi dansade nästan nonstop och musiken var sjukt bra och riktigt roligt folk. Avslutade kvällen med en taxi hem och mys. Tack tjejer för att ni kom och för presenterna och för att ni är så otroligt bra!

Lördagen mådde jag värre än värst men det spelade ingen roll. Jag skulle på bröllop i Linköping. Min syster och hennes Mattias gifte sig. Så det var bara att göra sig iordning och plåga mig igenom dagen. Lite mycket mambojambo om Gud under vigseln kan jag tycka men annars var det så fint. Känns lite overkligt att hon är någons fru nu! Fina var dom. Grattis än en gång!! Väl hemma igen så gick jag till Alice trots att jag mådde så dåligt och följde med dom till håpes men jag var nykter mådde så dåligt hela tiden den värsta bakfyllan någonsin!!! Sov gott i min säng inatt kan jag ju säga.


gaaaah

alltså vilka dagar det har varit och imorgon kommer inte bli sämre men efter kl. 19 så kan jag åtminstonde börja slappna av förhoppningsvis. Det har varit smörgåstårtsbak, födelsedagsfirande, roadtrip till strängnäs, mys med Alvin, sushidate med Kristina, stan, städning, träffa Emma och Rebecca, lägenhetsvisning (som inte var bra), teknikkrångel, lite tvätt. Och nu ligger jag i sängen. Det som har hänt idag är roadtripen fram till tvätten så känner mig smått trött och hoppas på en bra nattsömn för imorgon är det en del som ska göras innan tjejerna kommer.
PUSSSS

11 april 2012

It's my birthday! Har haft en fin dag började med att åka till Stenby och luncha och fika hos Elvira och Eliott. Lite bebismys är aldrig fel. På eftermiddagen åkte jag ut till mormor och morfar där min morbror och hans familj var och så min såklart där åt vi smörgårstårta och umgicks lite mer. Nu är jag hemma hos mig igen och har hoppat i mjukiskläderna och försökt svara på så många grattisönskningar jag orkat på fejjan. Ska bara ta det lugnt sista tiden av den här dagen.
En nöjd birthday girl!

Påskdagen

Igår hamnade vi på
Håpes och det var crazy mycket folk, men helt okej ändå. Idag har jag spenderat dagen i sängen och blev sedan hämtad av pappa och åkte dit och åt grillat! Nu är jag hemma igen och gör mig redo för ytterligare en kväll med klackarna. Vi får se hur det blir.


Påskafton del 2

Alltså nu ska ni få höra! Vilken dramatik det har varit för mig idag haha
Min ytterdörr har krånglat i flera dagar och igår så kunde jag inte låsa upp dörren från insidan och det var ett jävla krångel att få upp den från utsidan.
Hoppade i en dusch på förmiddagen och efter det tänkte jag att jag skulle prova låsa upp den så att jag visste att jag kunde komma ut i tid tills jag skulle vara hos mamma och pappa. Det gick inte, jag var inlåst.
Fick ringa jouren och dom fick inte heller upp dörren så dom i sin tur ringde till en låssmed som inte kom så jag fick skruvmejslar inskickade igenom brevlådan och fick skruva loss allt från insidan. Tillslut kom jag ut!
Men då fick de åka iväg och hämta nya saker till låset och sedan byta ut allt och nu sitter det lite halv löst här och där men jag kommer ut och in iallafall!
Fick iallafall i mig min påskmat och nu är jag hemma igen och ska snart hoppa i en dusch igen och göra mig redo för kvällen typ.

Påskafton

Igår hämtade Jeppe upp mig så åkte vi hem till honom och badade jacuzzi i några timmar innan vi delade en taxi in till stan då han skulle gå ut och jag hem. Somnade mer eller mindre direkt när jag kom hem och känner mig utvilad idag, oerhört ovanligt.
Vid ett-tiden ska jag och Paulina börja gå hem till mamma och pappa för där ska vi äta påskmat och mysa lite. Ikväll vet jag inte alls vad kvällen bjuder på, vin och utgång, eller bara vin och mys eller myskväll med film och moff. To be continued alltså.
GLAD PÅSK PÅ ER MINA SMÅ KYCKLINGAR!

Långfredagen

Kvällen igår spenderades på håpes hade riktigt roligt. Lite väl mycket folk ibland bara. Somnade runt 8 tiden imorse så lär somna gott ikväll iallafall. Idag kommer Jesper hem så jag ska träffa honom senare. Lugnt blir det iallafall!


Skärtorsdagen

Klockan är inte ens 12 och jag har redan hunnit varit iväg på coop och storhandlat inför påsk. Det enda påskiga jag köpte var visserligen bara godis och ett stort påskägg, till mig själv hehe. Kommer ju inte att laga någon påskmat själv här hemma.
Nu väntar jag in Silvia som snart kommer med tåget och så ska jag möta henne nere på stan och växla in valutan som är kvar från england sedan ska vi luncha. MYS!
Senare ikväll ska jag till Emma med Rebecca och gå ut verkar det som. Blir säkert toppen!

2012.04.03

Känns som måndag idag men det är tisdag. Har hunnit med en promenad med Linda och Aliina till ÖoB och nu ska jag sätta igång och städa här hemma. Får panik när det är såhär rörigt som det lätt blir när man kommer hem efter att ha varit borta. Senare i eftermiddag åker jag nog till Lager 157 med pappa jag måste få tag på en ny vårjacka gärna en tunn skinnjacka och har en känsla av att det kan finnas där. Hoppas!
Invigde min fina starbucks takeaway-mugg igår!

London pics

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639627.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639653.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639670.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639688.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639692.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639708.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639710.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639743.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639747.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639750.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639756.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639772.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639774.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639782.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639785.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/178663/images/2012/pic_196639793.jpg" class="image">


London baby!

Har varit hemma i min lägenhet cirka 20 minuter sedan 07.30 i fredags. Har ju spenderat helgen i London! Har haft det toppen, synd bara att det har varit ganska stressigt då det har varit tider att passa både fredag och lördag. Men jag kommer definitivt åka tillbaka till London. Kan beskriva resan med bland annat orden; Skratt, shopping, alkohol, fotboll, pubar, promenader.
Att gå på fotbollen var bland det coolaste jag varit med om, det vill jag göra om!!
Bilder kommer i ett inlägg från mobilen då jag är en latmask och inte orkar lägga in dom i datorn nu