kung för en dag

Städar mitt rum och nu är studentmössan nerpackad i sin kartong igen, den har suttit på toppen av en champange flaska sen studentdagen. Men nu är den ner packad och studentpresenterna har nu intagit mindre speciella ställen som mitt sminkbord osv. istället för att stå/ligga framme på min tv-bänk. Så nu börjar vardagen igen typ?
Träffade en bekant på stan idag och hon frågade vad jag gör om dagarna nu, eftersom jag inte jobbar och jag faktiskt inte har någon lust med att börja plugga i höst.
Jag svarade inget typ solar och sånt. Och hon rynkade på näsan.
Men ni anar inte hur skönt det är att faktiskt verkligen göra ingenting, eller göra precis vad jag vill. Jag har inget behov av att tänka på framtiden just idag, just den här veckan. Det kan jag ta om ett litet tag men nu vill jag bara vila upp mig ett tag. Det är jag värd efter 12 år nonstop i skolan..
Under tiden jag gör ingenting så tänker jag faktiskt på vad jag vill göra och det enda problemet med att inte ha ett jobb är pengar, men det löser sig.




en sån dag...


BOOOM

Alltså inatt har det sjukaste någonsin hänt! Jag har aldrig varit med om något sjukare. Det var som en actionfilm eller som ett avsnitt av Despo!

Jag och min lilla syster låg i varsin soffa vid halv 2 tiden och tittade på tv. Plötsligt är det någon som dunkar på vårat vardagsrums fönster, tror vi. Vi blir såklart livrädda och tänker direkt på en läskig person. Så vi ligger där i varsin soffa och försöker gömma oss. sedan hör vi något som låter som en skottlossning och sedan en till likadan smäll. Vi sätter oss då upp och tittar ut och ser svart rök från parkeringen. Min första tanke var att "det där var ingen som blev skjuten, för det ryker inte om människor om dom blir skjutna"
vi får panik och ska gå ut och kolla vad som händer då vaknar pappa och följer med oss ut. Precis när vi kommer till parkeringen ser vi en stor brand och sen kommer det världens smäll och jag trodde att hela skiten skulle sprängas. Jag slår 112 och pappa ringer dig i panik.
Det är alltså en bil som någon har tänt på.
Efter några minuter kommer fler och fler människor ut. Det tog minst 7 minuter för polisen att komma och säkert 10 från att första personen ringde tills att brandbilen kom.

Helt sinnes är det!


sex and the city

Do you miss him?
Everyday.


midsommar pics

Rebecca hade lagt upp bilder på sin blogg från igår så jag snodde dom hihih






sjukt ful bild på mig men den får mig att skratta så den får ändå läggas upp hahaha


Den fina midsommarstången som Rebecca, Amanda och Emma hade gjort :) den dansade vi små grodorna runt flera gånger. wiii

midsommar

Hoppas alla hade en bra midsommar igår!
Det hade typ jag iallafall.


Började hos Ruuska med ett gäng som hade grillat, sen kom S och alla skulle plötsligt dra sig vidare. Så S, Ruuska, jag och Onion bestämde oss för att gå till Rebecca som hade fest så det gjorde vi. Och det var riktigt trevligt hos henne. Vi dansade runt midsommarstången, dansade magdans, drack gott och pratade och hade trevligt. Sen blev S arg när ruuska och onion lämnade honom, enligt honom. Och det gick såklart ut över mig så där blev min kväll mycket sämre.
På vägen hem mötte jag ett äldre par som inte tyckte att jag skulle gå ensam och gick en liten omväg för att följa med mig en liten bit på vägen haha väldigt gulliga var dom. Sedan mötte jag några andra som kallade mig för vackrast i världen och sa att jag såg ut som shakira och tyra banks. Hur dom kunde säga så undrar jag fortfarande. Och så pussade jag en bög också.
Overall en bra midsommar, kanske inte bögpussen men ändå.

synd att jag inte har någon kamera annars hade det kunnat bli en hel del roliga bilder..

torsdag

Det har varit full rulle hela veckan och jag har inte riktigt orkat blogga. Veckan började med en tripp till estockholmo till Silvia, stannade där tills igår. Jag skulle ha stannat längre men hade ett möte idag på arbetsförmedlingen. Måndagen spenderades mest på tunnelbanan kändes det som haha fram och tillbaka lite överallt. På kvällen hade Silvia fått biljetter till Twilight fan event i Hovet, dit de som spelar Bella och Jacob skulle komma. Alltså det hade kunnat bli hur bra som helst, men tyvärr så förstörde alla små ungar alltihop. Nu kanske jag låter som en gamling men alltså jag hade velat höra vad dom sa när dom svarade på frågorna som ställdes till dom. Men istället så skrek alla som crazy people varje gång dom öppnade munnen. Liksom det var helt sinnes. Men han var riktigt sjukt snygg så det var ändå värt det såklart. Och endel bra musik spelades. Eric saade uppträdde också, och han är ju inte dåligt snygg han heller. mmmmmh
Åkte hem till lägenheten och la oss rätt tidigt. I tisdags jobbade Silvia hela dagen så jag var ensam och spenderade min tid på stranden och åkte in till skärholmen. Det är jag väldigt stolt över förresten, att jag åkte in till skärholmen med tunnelbanan ensam fram och tillbaka utan att tappa bort mig. wiiii
Mötte Silvia när hon kom hem från jobbet och så lagade vi mat och myste, min man och jag ;)
Onsdagen var också mycket åkandes runt, köpte iallafall ett par skor. Och när jag skulle köpa dom så möter jag Kim, S bror. Mitt på gatan i stockholm, snacka om sjukt!
Kom hem vid 4 på eftermiddagen och så kom S hem till mig och bestämde vi att vi skulle gå ut. Så det blev en utgång och lite väl mycket dricka för mig. S och jag blev osams typ 10 minuter innan det stängde så då drog jag ifrån honom för att gå hem. Och då blev han ännu argare och jag hann ända bort till Bella pizza innan han och hand vänner kom och hämtade upp mig. Då åkte vi hem till mig och sov. Vaknade 9 imorse, mådde inget vidare då och kände mig fortfarande full. Men la mig ute ändå och solade hela dagen. Nu mår jag som ett riktigt as och ser säkert ut som ett också. Fyfan!
Men imorgon är det midsommar då kör vi igen!! typ


morning morning

Nu drar jag snart till Stockholm och tappar bort mig. Är jag inte hemma innan veckan är slut så får ni komma upp och leta efter mig ;)
Men innan jag tappar bort mig ska jag till Hovet ikväll och träffa Bella och Jacob från Twilight! wiiiii


höhöh

Det går något program på 4an som jag egentligen Inte borde titta på eftersom jag är flygrädd som ett as. Det handlar om någon flygkrasch. Alltså inte ett program som jag bör titta på om jag någonsin vill klara av att flyga igen.

Igår var jag i Parken zoo och senare på bio. Parken var riktigt roligt så många söta djur, ville ta hem allihopa. På bion såg vi Prince of persia, säger bara Grym film! Se den för gudsskull. Jag ska iallafall se den igen.
Imorgon åker jag till Stockholm i ett par dagar. Ska bli roligt. wiiii


love the way you lie


arvika festivalen

Jag ville åka på arvikafestivalen med André men sen skulle han åka med någon annan. Men nu har det löst sig för mig ändå. För jag ska jobba på festivalen, som funktionär.
Så den 11-19 juli är jag på Arvika och jobbar och lyssnar på bra musik. Robyn, Kent, Maskinen, Oscar Linnros, Regina Spektor mfl.
wiiiiii

Försöker nu få S att söka också så att vi kan åka tillsammans och bo tillsammans för det är min största skräck, att bo ensam i ett tält och sen dö i ett tält. Bli mördad, vore ju typiskt mig.

Berättar mer för er när jag har mer info.
daysdays
Dagar kvar

Din mamma

Måste det vara så sjukt komplicerat eller? Trodde att det skulle bli lättare nu. Men nu blev det ännu värre? GAAAAAH jag vill inte vara med om det hur det än blir ska såra någon..
Prutt jag måste sluta tänka.


galen på mig själv

I onsdags spydde Ludde ner min säng och jag var tvungen att tvätta täcken och påslakan och lakan. Direkt la jag på ett nytt lakan och sedan åkte jag i väg på kvällen och sov borta så då slapp jag bädda om sängen helt. Sen igår kom jag hem och så åkte jag iväg igen och kom hem på eftermiddagen, tror ni jag bäddade på kvällen?
Nej såklart inte!
Istället drar jag ett av dom obäddade täckena och drar över mig och somnar. Och idag var det begravning så åkte iväg utan att bädda sängen men nu efter ett långt pepptalk med en vän så har jag bäddat sängen haha.
Det är en av dom tråkigaste sakerna jag vet, att bädda sängen alltså.  Men brukar aldrig vara såhär lat att bädda om sängen eftersom det bästa jag vet är en nybäddad säng. Så mysigt!

Konstigt inlägg haha men behöver skriva något, ha något att koncentrera mig på liksom

sov gott

Nu är begravningen över. Och det känns så himla overkligt fortfarande. Men det börjar nog gå upp för oss alla att han faktiskt är borta, eftersom han var den som fattades!
Han var en sån där gubbe som höll ihop oss alla, som fick igång hetsiga disskutioner och som blev sur när ingen ville spela fotboll med honom (han skulle Alltid tacklas), han älskade djur och natur och musik. 

Begravningen var jätte fin, den var personlig och hans favorit musik spelades Time to say goodbye av Sarah Brightman. Kortet som stog där framme var verkligen han, samma jacka som alltid och ett leende. Det var en borglig begravning eftersom han inte var med i svenska kyrkan. En borglig begravning är både bättre och sämre känner jag. Bättre för att den handlar mer om personen och inte alls om gud. Men sämre just för att man hör varenda ord som sägs, när dom pratar om gud kan man annars stänga av.

Jag försökte verkligen att inte gråta, men det gick inte. Det är tomt utan honom och jag tänker så mycket på hans barnbarn och framför allt hans sambo och kvinnan i hans liv Hariett.Och på alla mina minnen av honom, som när vi var i Kaggebo varje sommar när jag var liten och när vi spelade Boule och åkte båt och plockade hallon. När han och morfar lärde mig fula ord på kroppsdelar osv. Det finns en hel del. Pratade lite med Hariett både innan och efter men hon hade svårt att prata vilket jag förstår. Men hon ville att jag skulle komma ner och hälsa på i Kaggebo, frågan är om jag klarar det. Ingvar var gift en gång innan och har två barn med den kvinnan (men henne har jag aldrig träffat) och sen skiljde hans sig och så mötte han Hariett och dom passar verkligen tillsammans, om det finns själsfränder så var dom varandras.

Det är mycket tankar just nu, mycket och lite på samma gång liksom. Det har varit en lång dag..
Vi hörs!

kan du leva vid en brant med ena foten över kanten

Det känns som att jag går en balansgång. Jag vet att jag kan ramla vilken sekund som helst men jag balanserar vidare ändå. Vilken idiot jag är!
Jag vet ju hur helvetiskt ont det gör att ramla.


jacuzzi och sol

Igår var mysigt. S och jag gick till Jesper runt 9 och då var alla andra redan där, eller det var André, Zebbe och Jesper och Amanda. Vi hoppade i jacuzzin typ direkt och det började klia på hela kroppen, på alla. Började nästan gråta så mycket som det kliade. Jeppe kom på att det var för att dom precis hade haft i klor. Så vi gick upp och satte oss inne och tittade på tv innan vi gick hem och la oss. Trots att jag duschade och tvättade kroppen två gånger så kliade det fortfarande på benen när jag la mig. kände mig som en klorboll.  
Vaknade inatt av ett sms från Paulin att hon skulle åka och då började jag gråta för jag kommer att sakna henne så himla mycket! :(
Sen imorse vaknade jag och åkte hem nästan direkt och solade sen cyklade jag till jeppe och solade och blev i kastad i poolen, 25 grader men ändå så kallt. Sen gick vi och kollade på när killarna spelade basket. Cyklade hem igen efter det.

Nu blir det bara att ta det lungt. Imorgon ska jag på begravning för mammas farbror som gick bort.

arbetsförmedlingen

Var på möte på arbetsförmedlingen idag. AS TRÅKIGT!!
Sen gick jag till skolan och hämtade min dator, åh min pärla! Som jag har saknat den, It-danne bara skrattade åt mig när jag skuttade in där och bad om min dator. Men nu är den hemma iallafall och jag ska sätta mig imorgon och flytta över prylar så att den blir "min" igen.
Kom hem och la mig och solade. Hann sola i några timmar innan molnen kom och förstörde. Molnen är min värsta fiende!

Ikväll ska jag till Jesper och bada och få träffa hans "tjej" från skåne. Ska bli roligt!


24 timmar!

Årets student låt!



VILL GÖRA DET IGEEEEEEN!!!!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!

Fan vad jag är bra!
Det är den mest enorma känsla jag har varit med om. Det är så overkligt. Jag har tagit studenten!!!!!
Det var den bästa dagen i mitt liv och jag vill göra om den, ville aldrig att det skulle ta slut.
Dagen började klockan 5 efter 3 timmars sömn och slutade halv 4 och då var jag så ledsen för det inte blev någon efterfest, jesper somnade :(
Studentfesten på lokomotivet SÖG men annars var dagen den bästa EVER!!!
Vaknade upp igår och var fortfarande full och är fortfarande typ bakis idag, fyfan..

Men det går inte ens att beskriva hur underbart det har varit.
Var på arbetsförmedlingen idag och skrev in mig det kändes ju inte lika bra kan jag ju säga haha



mer bilder kommer

1!!!!!!!

Imorgon smäller det!
Min dag kommer att börja runt kvart i 5 så jag ska snart sova. Nervösiteten börjar komma, varför egentligen?
Känns som dagen innan julafton och ens födelsedag (när man var liten) samtidigt..
Det ska bli så sjukt jävla underbart!!!! 12 år i skolan är äntligen över, det är den här dagen man har väntat på.
Vad händer sen? Ingen aning! Skönt att inte veta men ändå väldigt läskigt.

Hörs nog imorgon PUSSS

2 dagar kvar



Igår var det 3 dagar kvar och det firades med nybban. Over all en trevlig och bra kväll. Pallrade mig hem rätt tidigt, det bara slog till huvudet så det var lika bra att gå hem. Vaknade tidigt idag när S gick till skolan och somnade aldrig om. Bakis var jag också och ville inget hellre än att sova mer. Men pallrade mig till det allra sista klassrådet i skolan kl. 13 och alla som var där mådde väl inget vidare. haha pigga klassen
Efter det mötte jag S och hans vänner en stund sen åkte jag hem. Och bussarna krånglade. Inte min dag idag..
Nu på kvällen var vi några från klassen på djurgårn och målade lakanen till flaket, snyggaste flaket i stan ;)
Egentligen skulle vi ha spelat öl-brännboll men det fick bli nykter målning istället. Lika bra det.
Kom hem vid 10 igen och nu ska jag typ lägga mig? Kanske ska på skolavslutning imorgon.


waka waka eh eh

Jag vill bara ge dig en fet jävla smäll!!!!!!!!!

the wait is over

Som jag har väntat på den här filmen!
Jag ääääälskade ju ettan och jag älskar den här också. Den var inte lika bra som ettan men den var riktigt bra faktiskt. Jag hoppas såklart på en trea också haha Jag vet att det är många som har blivit besvikna på filmen men jag tycker att den var riktigt bra. Men jag tycker att dom borde ha varit mer i New york och mindre i abu dhabi.
Vill inte säga för mycket, om inte alla har sett den. (Silvia ;))

myshelg

Det har varit en mysig helg med fint väder. Lily bal och mys med Paulin och Silvia i lördags och igår var det underbart väder så jag solade hela dagen och sedan grillade vi hos mig på kvällen. Efter det åkte jag till borsökna för första gången i år och myste med Paulin, Lily och Soma.
Idag sov jag sjukt länge, men det var ändå fult väder så det gjorde inget.
Nu ska jag snart på bio med Lily och Paulin. Gissa vad vi ska se?
Såklart, sex and the city 2!! Jag har väääldigt höga förväntningar.

Hörs när jag kommer hem typ puss

beautiful


lilys bal

Igår var det rinmans bal och jag virrpannan hade fått för mig (och var helt säker på detta) att det var idag. Fick iallafall slänga mig i en snabbdusch och sen åka med paulin, silvia och soma ut till sundbyholm för att titta på Lily.
Hon var så himla fin! Blev helt rörd haha. Vackra människa!!!
Umgicks med Paulin och Silvia senare på kvällen sen åkte jag och Paulin och hämtade Lily. Bilresan var ju lite läskig faktiskt! Vi skrämde båda upp varandra och satt där och skrek haha
Ett stopp vid makedonkan innan jag fick skjuts hem.



balen











Kommer fler bilder en annan gång och ännu fler finns på fejjan :)

My chick bad

Börjar bli människa igen efter en helvetes dag. Snacka om att jag har tyckt synd om mig själv.
Jävlar i havet vilken kväll det blev. Men en lyckad sådan.
Har gått mellan S säng och soffa hela dagen. Tryckt i mig lite pizza och mått ännu mer illa. Usch. Men lite värt det. Nu är jag hemma igen... hatar det!