London Calling

7.30 hämtar Walter upp mig här och så åker vi vidare och hämtar upp Laila och Anders innan vi har slut destination Arlanda och sedan London!
Jag har världens resfeber. Klockan ringer 6.15 imorgon så det är dags att sova nu. pirripirri. Hinner kankse uppdatera imorgon annars hörs vi på söndag eller något.
PUSSSSSSSSS

måndag

4 dagar kvar till London, på fredag bär det av! Och jag längtar ihjäl mig tror verkligen att miljöombyte kan göra mig väldigt gott.
Var på banken en sväng idag hämtade pund och umgicks lite med mina kompisar. Sedan gick jag en sväng på stan och kan ha införskaffat mig en klänning till min systers bröllop men vi får se.

Söndag, våffeldagen

Vilken bra helg det har varit! Igår blev det en spontan utgång med Kim och hans vän Kalle. Är riktigt glad att jag tog mig ur morgonrocken och gick ut för det var riktigt roligt! Vi var hemma hos Kalle innan och sedan gick vi till harrys. Sov inte så bra inatt men har haft en riktigt bra söndag. Myste länge i sängen innan jag gick upp och åkte till Stenby och satt i solen och åt en våffla innan jag åkte hem igen.
Nu har jag tvättid och om ett tag kommer Evelina och Fredde hit så ska vi titta på Big Brother och söndagsmysa så sover dom kvar här hos mig.

Thåström

Igår var vi på Thåström och eftersom jag aldrig har sett honom tidigare så var det lilla jag såg av honom mäktigt. Bara besviken på att han inte körde något från imperiet eller Ebba grön men han spelade "fanfanfan" då var det lite gåshud faktiskt.

Idag gick jag till Paulina det första jag gjorde när jag vaknade och så satt vi på deras altan och solade hela dagen och köpte mat från spicy. Efter det åkte jag till Slagsta och ordnade med post och blommor där sen handlade jag och pappa och åkte till stenby. Nu sitter jag i soffan och ska kika på lite serier. Bra fredag tycker jag!
Puss


Big Brother

Det här årets Big Brother kan vara den sämsta säsongen någonsin. Dom är ju bara elaka mot varandra! Det är ren mobbing i vissa situationer. Vad är det för jävla tv?
Om det är ett chockerande program och ett program som ger avsmak så har dom lyckats. Om säsongerna när täcken guppade, spriten flödade var dramatiskt så ska man fan titta nu för man blir chockerad och inte för att det är "roligt" utan för att man inte förstår vad fan dom håller på med. Och ändå så sitter jag och tittar, det är väl för att jag hoppas att gamla hederliga BB ska komma tillbaka.

Onsdag

Lillördag och underbart väder! Tog en promenad till Stenby och spenderade dagen där. Kom nyss hem och nu tittar jag på sex and the city, ett av mina favorit avsnitt just nu "the good fight" avsnittet där Aidan och Carrie flyttar ihop hehe
Imorgon ska jag möta upp Josefin och promenera lite och spendera tid i solen om (hoppas, hoppas, hoppas) det är fint väder. På kvällen smäller det för då är det Thåström som gäller!!! Detta har vi väntat på väääldigt länge känns det som då vi köpte biljetter i typ november. Pirripirr, jag har aldrig sett honom förut så jag ser fram emot det.

högskolan

Nu har jag fått arslet ur vagnen och sökt till högskolan. Visserligen bara en kurs men ändå. Sociologi i antingen stockholm eller västerås.
A small step for mankind, a big step for me haha

Måndag

Halv 5 idag kommer det ytterligare en person som ska titta på lägenheten. Men innan det måste jag duscha och plocka upp lördagens kläder från golvet haha. När jag vaknade imorse så ville jag bara gå ut i det fina vädret men nu hör jag bara hur vinden far fram och då känner jag att jag lika gärna kan ligga kvar under täcket. Går rykten om snö? Då kommer jag på riktigt att gråta som en idiot! Ingen snö SNÄLLA!

Söndagmorgon

Igår firade vi Hanna med dunder och brak typ, riktigt roligt som det ska vara när någon fyller 20. Började kvällen hos henne ett stort gäng tjejer och sedan tog vi oss ner på stan för dans på Harrys!!!!

Idag är det rätt jobbigt och jag måste ta mig upp ur sängen och till Hemköp och köpa först och främst cola och säkert chips och godis.


visningar

Hela dagen ska jag visa min lägenhet för främlingar, eftersom jag ska flytta. och det gör ont i hjärtat när främlingar kommer hit och ska se om de kan göra mitt hem till sitt. det har inte varit lätt att ta det här beslutet och det är ofta jag känner att det är fel.
så jakten efter ett nytt hem har börjat. vemodigt, ja!

Grillning #1

Försökte få den här hemska dagen lite bättre genom att åka hem till mamma och pappa och grilla för första gången i år, inte helt fel!
Annars har jag inte gjort mycket vettigt alls. Det har varit en tankspridd dag.
Imorgon ska jag luncha med Fanny och slå våra kloka huvuden ihop för att köpa present till Hanna. Hoppas på sol!

Livet

Livet är skört, otroligt skört. Det kan ändras så fort, ta en vändning man aldrig anade. Det är så tragiskt att man inte finner ord.
Det är en sorg och en hjälplöshet man känner.
Jag tänker på din familj och andra nära dig, du kommer att vara saknad!
Vila i Frid!

måndag

ska snart sätta fart och promenera till stenby rensa huvudet och sätta mig i solen, hämta lite papper och mysa med ludde. ska även hämta ut min kent-biljett påvägen tänkte jag. vädret är ju suveränt och precis vad jag behöver!
Solen ♥

söndag

somnade om vid 7 (!!!) tiden imorse och vaknade igen vid 11 och pallrade mig sedan upp till soffan och har legat i soffan framför vampire diaries säsong 1 sen dess. tröttheten kommer smygandes igen och jag vet inte om jag borde sova en stund eller hålla mig vaken och förhoppningsvis sova ikväll istället.
söndagar är den sämsta dagen ever!!! och tisdagar.

11 mars

Det blidde ingen promenad igår utan jag var hemma och gick sedan över till Linda och lagade tacos och myste med henne och barnen. Fick natta Mel och det var så mysigt och insåg att det där med att bli mamma i framtiden kanske inte är en så dålig idé ändå, i framtiden alltså. På lördag ska Mel vara här hos mig på förmiddagen när Linda och hennes snubbe ska gå på hadledarkurs. Då får vi se vad vi hittar på.
Vad gör jag vaken nu då?!!! Jo blev väckt att sms och nu kan jag inte somna om. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. orvar fan..

2012.03.10

Lite alkohol och tjejsnack hos Hanna igår och sedan dans på harrys. Tog en taxi hem och krashade i sängen och vaknade halv 12 idag utvilad och nu har jag varit och handlat inför kvällen; jordgubbar, chips, dipp, grönsaker, chevreost, cola och godis. En riktig ätar-kväll!
Nu är jag sugen på en promenad i det fina vädret och ska se om jag får med mig någon.

det minsta ni kan göra är att titta och sprida vidare!


take a chance. if it changes your life, let it!

Knåpar ihop ett cv på engelska vilket inte är det lättaste. Hoppas på det bästa så får vi se om det kan ta mig någonstans.

Pizza

Mmh det finns få saker som är lika gott som en bussola pizza. En flottig bussola från hällbypizzeria. (numera pizzerian på rådhusplan(?)) njuter som fan!!


marry me?

scotty + kaylee • wedding from Paperback Weddings on Vimeo.

 

OM ett väldigt stort OM jag ska gifta mig så ska det vara sådär, med den klänningen också. Så otroligt fint!!


Hjärtat

Alvin säger Emma nu och det är det finaste min öron någonsin hört. Mitt hjärta spricker nästan av kärlek när jag ser den lilla prinsen le och när han säger mitt namn. Den smartaste och bästa 2 åringen i världen!


2012.03.03

Utgång med Hanna och Emelie igår vi började hos mig och gick vidare till le Grand efter det och dansade skiten ur oss!
Idag har jag bara legat i sängen ska snart ta mig upp och gå ner till stan för att köpa sushi, galet sugen på det!!! Ska införskaffa mig lite godis också tänkte jag :)


2012.03.01

Äntligen är det en ny månad, kändes som att februari aldrig tog slut!!
Har sovit hos mamma och pappa några nätter och hängt i solen på dagarna. Igår spenderade jag juförsig dagen med Linda och barnen. Ikväll har Eve och Fredde varit över hos mig och ätit varmamackor och tittat på bigbrother. Nu ska jag sova och vara redo för en ny dag imorgon typ..
pussss

ja man lär sig..

"När jag var på väg hem från stan idag fick jag syn på honom. Jag såg inte hans ansikte men jag kände så väl igen hans gångstil på mycket långt håll. Man lär sig."